Katerega si želite, katerega čakate, kaj bi imeli?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
To sem na hitro ugotovil, ko sem imel to Nokio kakioh 5 minut v rokah. PO moje ga nisem nikjer kiksnu, če pa sem, se bo pa že kak uporabnik javil in me popravil.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
LG Prada al pa tega k si ti prilimal!So mi zelo všečni ti LG mobiteli.
A se pri nas sploh da kje dobit LG telefone?

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Tukaj
wink-1.gif

PS. Kmalu v ponudbi pri ostalih operaterjih.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Sam ti Malcom si pa res en sveder.......res rabš sveder v glavo! Da ni čez Nokio......?????? A si kdaj slišu za hude telefone iz Daljneg Vzhoda k jih sam tm prodajajo....ala Samsung in LG, pa kakeg Sharpa poglej! Tm majo zdej telefoni 10miljonov točk fotiče, najboljše kvalitete ohišja in husdo avtonomijo, pa da o hitrih procesorjih ne govorim.....ne pa te počasne Nokie, pa da nauš mislu da kr tko prbijam, sm meu N80 že dostkrat v rokah in lahk sam povem da je počasna ko sam vrag, pa ta Symbian dej no lepo te prosm!
frendi majo vse od N70 v večini pa do N80, pa eden razmišlja o N95 ,sam glede na to kaj se jim dogaja.....da je ohišje že vso obrabljeno od nošnje v žepu, pa baterije dvakrat na dan filat, pa črički v ohšju???? Si kdaj slišu za to??? Al pa se sam delaš da si Nokia fan.....?

Tako da zame Apple iPhone prosim

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ravno danes sem ga gledala v trgovine. Izgleda zelo dobro. Kar se pa funkcij tiče pa klasika, nič kaj presenetljivega. Bom jaz za enkrat kar še pri svojem ostala, se ga še nisem naveličala
ne-ne-1.gif
.

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
ksz

Čakamo na Sony Ericsson W960. Se že ve, če bo pri Si.mobilu do konca leta ?

Nazadnje urejeno:

MaHe

Zelenc'
11. okt 2007
2
0
1
Imam 6120 Classic in sem popolnoma zadovoljen (no, moti me odsotnost video pospeševalnika in WiFija, ampak gre za malenkosti), samo še Itak paket z 1 ali 10 GB mesečno si omislim, pa sem za leto ali dve dober.
grims-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Čakam na Sony Ericssona w910, decembra pride, in upam na ugodno ponudbo pri Mobitelu.
aplauz.gif

Vocko

Pripravnik
20. avg 2007
60
0
6
Novo mesto
N95 8GB, pa še to ne zaradi pomnilnika, ampak zaradi močnejše baterije. Dokler se mi bo sedanji aneks iztekel, bo verjetno že v ponudbi pri Simobilu
smile-1.gif