Ne, samo za zimo. Delam namreč cca 40k na leto in se mi splača imeti zimski in poletni komplet. Do letos sem imel letne še original michelinke, bo pa treba drugo pomlad kupiti nove letne, jeseni pa še nove zimske najbrž.
glih odlicna ne morem rect, ni pa slaba. letos bo tretjo zimo in najbrz zadnjo, ker bodo zlizane.
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Katere pa potem? Dela se veliko manj km, kot pa ti
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Jaz se bom malo uštulila, kupujem zimske gume za Berlinga - kaj naj vzamem? Do zdaj sem vedno kupila Mišelinke, ker so bile cenovno vedno bolj ugodne, kot katerekoli druge, razen Save Eskimo (šlo se je za en drug avto, pnevmatike drugih dimenzij) in sem bila zadovoljna z njimi. Pri tej dimenziji pa vidim, da je v tem cenovnem rangu polno enih modelov.
=50&sirina[0]=21&tip[0]=66&visina[0]=35]http://www.gumax.si/default/ca...mp;visina[0]=35
Višje od 150 na pnevmatiko pa ne bi šla. Najbolj pomembno mi je:
- nizka poraba goriva
- najmanj enkrat na teden se bo vozilo fejst v ovinkasti klanec. Saj očiščena je ta cesta bojda kar OK (do zdaj se mi ni bilo potrebno voziti), ampak vseeno...
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Super, hvala za pomoc. Jutri se malo pobrskam pa bo
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Pozdravljeni
Imam vprašanje ki se bo morda zdelo komu glupo pa vendar je bolje vprašat.
Doma imam zimske gume 185/65 R15 od prejšnjega avta , ki so dobro ohranjene in malo rabljene in sedaj drug avto, ki pa ima gume 195/65 R15.
Ker sem rahlo na tesnem z denarjem bi rad dal kar te gume sedaj gor na avto (čeprav so ožje).
S tem da bojo pasale na jekleno feltno menda ne bo problemov. Ali pač?
Bolj me skrbi če bi mi morda policaji kaj težili zaradi tega? Ali pri tako mali razliki , če se sploh vtaknejo v gume zamižijo na eno oko?