Seveda customi so bili v mislih. Drek pumpa je v naših koncih drugi izraz za custome ali še bolje rečeno za takšne ki tresejo ala harley. Ni bilo mišljeno slabo namerno, ampak nekateri motoristi pri nas imajo tak sleng. Pri pobiranju neravnin so pa obe sorti malo bolj boge, glede na kake potovalnike, manj možnosti nastavitev itd. Sem se pa v tem natolcevanju med skuterji in motorji spomnil na en lep citat novinarja v reviji MOTORIST, ko so testirali Hondo VT 750s (oskubljena verzija shadowke). Napisal je nekako takole: Pravi motorist je tisti motorist, kateri se bolj kot s tem s kakšnim motorjem bo šel na izlet, obremenjuje kam bo šel na izlet. Fantje ni panike, pamet v glavo in desno roko in uživajte.
No če kolkr tolk dinamično voziš res nisi ovira, razen če se vlečeš kot megla. Se mi je pa dostikrat zgodilo, da je kakšen lastnik rakete kr živčno vozil za mano, dokler ni bilo možnosti prehitevanja. Bemtiš, lušte ste mi naredili. Če ne bo dežja grem en krog.
No če kolkr tolk dinamično voziš res nisi ovira, razen če se vlečeš kot megla. Se mi je pa dostikrat zgodilo, da je kakšen lastnik rakete kr živčno vozil za mano, dokler ni bilo možnosti prehitevanja. Bemtiš, lušte ste mi naredili. Če ne bo dežja grem en krog.