Katere energijske pijače konzumirate?

Wolfman

Zelenc'
22. apr 2009
1
0
1
Jaz konzumiram samo še Cocaine. Vsi ostali napitki so mi zdej kot bi pil vodo, odkar sem začel tega konzumirat. Meni je ta napitek edini, ki sploh da nek takojšnji učinek, sicer je pa tud 3,5X močnejši od vseh ostalih. Pred tem sem konzumiral skoraj vse napitke v večini pa Shark. Všeč mi je še zato ker je še mal pekoč, dobr za cajtanje mačka, na žurih tud prou pride, da pol ne napihaš ko greš dam
aplauz.gif
.

phoca_thumb_l__flayer1a.jpg

Nazadnje uredil moderator:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Klinc pa tak kokain, če si đek si boš zrihtu najboljši možn kokain pa ga lepo posnifu, pa čez ene pol ure spet, pa spet... Drug dan pa Redbul pit ker boš čist na tleh z energijo lol..

netko

Guru
25. jul 2007
6.999
2.297
113
sramota od besedil na internetni strani... se ne čudim, če boste čez ene mesec zaprli

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sm šla tud js pogledat in prvi vtis - pričakovala sm eno amatersko stran, pa je kr okej za takole zadevo. Kar se tiče same pijače, za moje pojme ne bo uspela. Js nečesa ne bi kupila če ne se bi prodajal normalno tud po trgovinah, bencinskih ... Pač ne zaupam. Pa ne mi zdej s kkšnimi gostimi sokovi pa takimi traparijami, ker se razumemo na kaj mislm.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Kar OK? Lol, men je pa čist smešna. Taka slovenščina, da se ti vse zagabi. Resen marketing, ni kaj. Pa za wisabi, ki ga naj bi pijača vsebovala, tudi še nisem slišala
bonk.gif

Pijem RB pa še to samo z vodko.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.657
4.047
113
Lol... od tega da piše med tekstom da manjka citat do dojilk in rednega pisanja o unčah, Chiliju in podobnem...

Nisem vedel da se pri nas že osnovnošolci ukvarjajo z import-exportom.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ja dobr js sploh nism šla brat ker me dejansko ne zanima, pač prvi šus mi je bil plus, ker sm pričakovala nek najhujši zmazek, za prvo silo se mi zdi pa čist okej. ampak to je itak sam moje mnenje...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Oja, ko ti Red Bull ni dovolj pa greš na tale Cocaine (ali pa originalen shark iz Leclerca), kaj pa potem ko ti še to ni dovolj? Kavna zrna z žlico jest?
bonk.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.123
3.616
113
41
Lj
Zadnji mesec ali dva so v Šparu začel prodajati Shark, ki je narejen na Tajskem (ne v Avstriji) in je zelo zanič. Zadnji teden al dva pa ga celo niso več imeli v prodaji. To govorim za Špar v Cityparku, morda še v kakem drugem.

Sicer sem bolj fan Leclerca, tko da kr ke zahajam. Shark je pod 1€, kar ne morem reči za ostale trgovce.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tajski Shark? Ta je v mali steklenički (kot zdravilo) in brez mehurčkov.

Verjetno nisi dobro prebral tistega ''Proizvedeno po licenci...''

Sem pa zdaj kupil celi karton Energia power drink v Tušu - akcija je in je piksna 25c. Za ta dnar ima dober okus
grin1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.123
3.616
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tajski Shark? Ta je v mali steklenički (kot zdravilo) in brez mehurčkov.

Verjetno nisi dobro prebral tistega ''Proizvedeno po licenci...''

Sem pa zdaj kupil celi karton Energia power drink v Tušu - akcija je in je piksna 25c. Za ta dnar ima dober okus
grin1.gif

Sem dobro prebral. In je narejen na Tajskem. Vem, da ima licenco Tajsko podjetje, vendar do sedaj so bili vsi Sharki narejeni v Avstriji (in tudi so še po drugih trgovinah), a so se pri Šparu zgleda drugače odločili. Piksna je malo drugačna, ima večji spodnji rob in pa bolj zaobljen ovalen odpirač na vrhu.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Tudi Šparov Thor ni slab, sploh ker je 1.5l nekaj čez 80c, dela ga pa Dana. Sam imam pa vseeno raje čisti kofein kot pa energijske pijače.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Sam ne uživam nobenih od teh energijskih pijač. ....kemija.press
Ker sem pa v poslu kjer je tudi popoldanska in še nočna pa še zbran moram biti popijem dosti (po potrebi,navadno 2 na dan) zelenega čaja.
Meni ustreza in tudi učinkuje. Ker mi je pa klasični zeleni ne najboljšega okusa dodam malo mleka ali pa kupim zeleni+meta čaj,priporočam,poskusite
cool-1.gif

Lp.