Katere energijske pijače konzumirate?

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
jst osebno raje vzamem aspirin (kadar nism v najboljši kondiciji).

Povej kaj več o tem.A to vzameš kadar se slabo počutiš al ga vzameš tako kot nekateri red bull za žejo?

Ker se ukvarjam s športom ga vzamem izključno takrat, kadar me čaka velik napor in nimam dovolj kondicije. Meni pomaga - mogoče samo psihološko. Nisem pa edini ki to konzumira.
Kako deluje pa ne vem- vem samo to da razredči kri in je slab za želodec.
cry12bpy.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.498
459
83
V bistvu sem napisal, da jih ne kupujem, ker mi je litrca preveč
wink-1.gif

Sicer pa je klasični DD (rumeni, guarana) tam v stalni ponudbi - še nisem naletel, da bi ga zmanjkalo. In navedena cena je "običajna", lahko je kvečjemu cenejši, če ima "rdečo" ceno
smile-1.gif

Imajo pa tudi nekega konja (flying horse??), ki je še precej cenejši in se tudi dobi v večjih plastenkah. Redbull pa je cca euro po piksni, se pravi precej dražji od DD.

B.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Citat:
Uporabnik Zerly pravi:
jst osebno raje vzamem aspirin (kadar nism v najboljši kondiciji).

Povej kaj več o tem.A to vzameš kadar se slabo počutiš al ga vzameš tako kot nekateri red bull za žejo?

Ker se ukvarjam s športom ga vzamem izključno takrat, kadar me čaka velik napor in nimam dovolj kondicije. Meni pomaga - mogoče samo psihološko. Nisem pa edini ki to konzumira.

off-topic Jaka Lakovič ga vzame pred vsako tekmo
wink-1.gif

ON- najraje imam Red Bull.Zadnje čase pa vse več posegam po AirmenBeans pastilah (kava&guarana)

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Imajo pa tudi nekega konja (flying horse??), ki je še precej cenejši in se tudi dobi v večjih plastenkah. Redbull pa je cca euro po piksni, se pravi precej dražji od DD.

B.

Flying Horse prodajajo v Hoferju, precej nagravžna zadeva. No mogoče je komu všeč, meni je tudu Shot nagravžn pa vidim, da ga kar precej folka tukaj pije.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kakšne so to pastile? Js mam kapsule z guarano, pa se mi zdi da mi nč ne nucajo
confused-1.gif
bi mogla vzet vsaj tri pomoje, da bi mi kej prjel. Piše pa, da se ne sme vzet na dan več kot dve..

Kje dobiš ti to? Cena?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Meni so te poceni varjante take nepreverjene in sumljive :S... raje dam tistih 50c vec in "vem" kaj pijem
smile-1.gif

verjetno nič kaj manjšo svinjarijo kot jo skup spravi Mercator.

Sm pa v eni reviji bral, da je ta od mercatorja boljši in bolj zdrav od sparovega.

lp