Katere energijske pijače konzumirate?

voznikeu

Zelenc'
14. dec 2010
1
0
1
43
Ljubljana
Zanimiva je pa tale:
red%20bull%20cola.jpg

hysterical-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.657
4.047
113
Gvarana tablete (dobavljive v DMju, lekarnah in Sanolaborju) posekajo vse normalno dobavljive energijske pijače pri nas.

Guarana_blister.jpg

Je pa res da so energijske pijače sem pa tja dobre tudi "za pit", to je pa samo tableta.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ker sem rekreativni kolesar, nareden preci kilometrov letno ... skoro vsako leto 10.000km ali več ... sen samo parkrat v živleji spija energijski napitek ... in nikoli več!!!

Ko toto nesnago spiješ, ki je še vseeno kar dobega okusa, telo dobi od nekod moč, goneš v tri pm, v resnici pa že vse maščobe in kalorije, ki jih sen zaužija že davno pokure, potle pa kuren že svoj špeh, ki ga itak neman nič, pa to ... kurin svojo telo ... ko to piješ goniš, kot da si glih eno vejko pico poja, pa si misliš, da si ne ven kak sit, v resnici pa svojo telo vničavleš ...
Zato pa so enii kolesari taki, kot da bi že mesec dni stradali ...

Jas ko gren na turo, jas si kupin male čokoladne cukre, si v polovjake natočin gosti domači sok - zmešani, pa veselo na delo ...

Ko nareden 100km v eno stran, se staven, če je potrebno, pa gren v kako štacuno po zidarski sendvič, pa opet nazej domu ... pa nikoli ne treban nič pite tote nesnage ... Kak so to neki redbull pa te športne energijske pijače ...

Se opravičujen mojemi domačemi jezike ... ampak tak kak vas mote to, mene moti kvakje ...

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Lidlova za 25 centov rumen pakiranje je še za enkrat najbolja, redbull žge po grlu.

ENERGETIK

Zelenc'
20. jan 2011
2
0
1
V Ameriki, sem lani pil BAWLS GUARANA, super zadeva, okus je drugačen od ostalih energy pijač. Lahko se meša z alkoholom...
aplauz.gif

Dolgo sem jo iskal tudi pri nas in končno sem jo danes zasledil na FB. Upam, da kmalu pride na police trgovin in bare !!!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.469
2.453
113
Eno neumno vprašanje, zakaj bi človek to sranje sploh pil? A vas res ta zadeva nabije gor?