Ne, saj delata obe, samo da ne delata hkrati. Lahko vklapljam eno ali drugo.Potem pa baterija v ne delujoči slušalki ni polna ali pa je morda kaj fuč.
Ne, saj delata obe, samo da ne delata hkrati. Lahko vklapljam eno ali drugo.Potem pa baterija v ne delujoči slušalki ni polna ali pa je morda kaj fuč.
Navodilo je malo nejasno napisano al pa googlov prevod netočen.Kaj pa v kaki aplikaciji od slušalk nastavitev kakega profila recimo glasba, pisarna, itd.
Pozdravljeni
Jaz pa iščem BT slušalke za športat..predvsem za tek. kaj bi mi priporočali...cena pa do cca. 50€ +/-
Hvala
Kakšen predlog za BT slušalko z mikrofon?
Kakšne Plantronics ali Jabra. Imam tole že nekaj let, zelo zadovoljenKakšen predlog za BT slušalko z mikrofon?
edit: enojne samo za telefonske pogovore
Jaz imam Q20, ki so naslednik Q10 že skoraj 1 leto in zdaj sem nabavil še Q30.Kakšne? N ear, aroud ear ali samo tiste enojne za pogovor? Taka vsesplošna ok zadeva je tole
€ 32,67 24% Off | Anker Soundcore Life Q10 Wireless Bluetooth Headphones, Over Ear and Foldable, Hi-Res Certified Sound, 60-Hour Playtime
Ne vem, jest tem kitajcem nekaj ne zaupam, morda zato ker jih nisem nikoli probal in jih ne poznam dovolj dobro. Tega je kot listja in trave in se lahko hiter nategneš. Recimo Anker je že nekaj drugega. Točno veš kaj dobiš. Dobrih 30 EUR je to, pa še z Poljske jih imaš v nekaj dnevih doma.
Za hčer pa kej takega
JBL T500BT brezžične slušalke roza
Odlične brezžične slušalke za vsak dan z vgrajeno Bluetooth tehnologijo za brezžično poslušanje glasbe in prostoročno telefoniranje.www.bigbang.si
Malo manj punčkasto je pa tole top