Napolnjenost baterije meni kaže tudi pri slušalkah za 10€.Danes sem jih dobil in je za 44€ kar veliko muzke, ker pred tem še nisem imel slušalk z vgrajenim ANC-jem pa sploh.
Edino kar mogoče ali bom pogrešal je prestavljanje komadov - forw, ampak se za ta denar ne pritožujem.
Razgovor preko telefona je tudi odličen, si pa sploh ne morem predstavljati da sta Sony in Bosse še stopničko višje
p.s. Pa še to je dobrodošlo, da na telefonu vidiš napolnjenost baterije.
Če te prav razumem, si z drugimi slušalkami poslušal na 60% bluetooth glasnosti, medtem ko s temi poslušaš na 35% in dosegaš isto glasnost? Lahko malo razložiš kako to pomeni manjšo porabo baterije?prej sem imel glasnost telefona na 60%, s temi pa na 35%, kar pomeni manjšo porabo energije
Prepričan sem bil da sem pred besedo pomeni napisal besedo OČITNO. Ne znam si natančno razložiti, je pa vzorec, da "glasnejše" BT slušalke, vsaj tiste, ki sem jih imel jaz, zdržijo dlje, kljub temu, da imajo (vsaj po uradnih podatkih) vse vgrajene baterije s precej podobnimi kapacitetami.Če te prav razumem, si z drugimi slušalkami poslušal na 60% bluetooth glasnosti, medtem ko s temi poslušaš na 35% in dosegaš isto glasnost? Lahko malo razložiš kako to pomeni manjšo porabo baterije?
Prosim za nasvet katere slušalke kupiti do 30-40 EUR. Menda se dosti hvalijo Haylou GT1 Pro.
Haylou GT1 Pro TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone HiFi Smart Touch 800mAh DSP Noise Cancelling Mic Headphone from Eco-System
Only US$42.54, buy best haylou gt1 pro tws wireless bluetooth 5.0 earphone hifi smart touch 800mah dsp noise cancelling mic headphone from eco-system sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Se dobi kaj boljšega?
Prosim za nasvet katere slušalke kupiti do 30-40 EUR. Menda se dosti hvalijo Haylou GT1 Pro.
Haylou GT1 Pro TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone HiFi Smart Touch 800mAh DSP Noise Cancelling Mic Headphone from Eco-System
Only US$42.54, buy best haylou gt1 pro tws wireless bluetooth 5.0 earphone hifi smart touch 800mah dsp noise cancelling mic headphone from eco-system sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Se dobi kaj boljšega?
Se kaj od tega splača vzet?
TaoTronics SoundLiberty 53 TWS slušalke, brezžične, črne (TT-BH053) | mimovrste=)
TaoTronics SoundLiberty 53 TWS brezžične slušalke v črni barvi (TT-BH053).www.mimovrste.comNiceboy HIVE Podsie brezžične slušalke | mimovrste=)
Niceboy brezžične slušalke HIVE Podsie omogočajo do 3,5 ur delovanja, nudijo zaščito pred vodo in prahom ter omogočajo sprejemanje klicev.www.mimovrste.com
Iščem nekaj bolj kot ne za osnovno rabo, za hčerko. Večinoma za poslušanje glasbe, niti ne toliko za telefoniranje. Avtonomija čim daljša, ANC ni ravno nujno da ga ima.Oboje slušalke sta precej zastarela modela (model, star več kot 6 mesecev je dandanes zastarel), ki ju pri nas prodajajo za več kot dvojno ceno!
Sicer pa nisi nič napisal o tem, zakaj slušalke sploh potrebuješ in kaj od njih pričakuješ:
Ti je dušenje zunanjih zvokov pomembno (v tem primeru potreuješ slušalke s silikonskimi čepki in po možnosti še ANC funkcijo)?
Verjetno bi rad tudi čim daljšo avtonomijo (novejše, brez ANC, povprečno 6 do 8 ur)?
Ti je pomembna zakasnitev zvoka (zvok v BT slušalkah vedno vsaj malo zaostaja za sliko na ekranu)?
Boš z njimi veliko telefoniral (potem je pomembno, da imajo dober mikrofon in CVC, dušenje okoliških zvokov)?
...
Take both headphones from the box and long press both multifunctional buttons to turn them off. Then, press both buttons again and hold them until all and any flashing of the diode stops on both headphones. (about 15 seconds). Place the headphones back in their box and then take them out again. They will alternatively flash blue and red. Press either power button two times to connect both headphones together and the process is complete.
Sem naredil po teh navodilih pa ne rata. Lahko uporablja samo eno nikakor obe.Slušalki nista povezani. Potrebno jih je ponastaviti na tovarniške nastavitve: