Đavijte deznou.Lahko malo bolj razložiš kaj ti to pomeni:
"da slovenščino izgovarja po angleško"
Đavijte deznou.Lahko malo bolj razložiš kaj ti to pomeni:
"da slovenščino izgovarja po angleško"
Angležu/amerikancu daj brati slovenski tekst in upoštevaj njegova navodila.Đavijte deznou.
AmiGo nima vodenja v slovenščini.Angležu/amerikancu daj brati slovenski tekst in upoštevaj njegova navodila.
Domačini ne potrebujejo navigacije. Verjetno bolje poznajo obvoze kot neka taka navigacija oziroma kdorkoli ureja te obvoze.Sprobal sedaj malo AmiGO po Ljubljani v času gužve in mi ponuja povsem neprimerne predloge, običajno okrog po obvoznici, čeprav se da prek stranskih poti priti hitreje do cilja. Skratka zaenkrat se ni še ravno izkazal. Te pa vmes sam opozori na stacionarni radar, tudi če ga ne uporabljaš za navigacijo in samo deluje v ozadju.
kako naj potem nastavim vodenje zgolj v angleščini?AmiGo nima vodenja v slovenščini.
Izklopi zvokkako naj potem nastavim vodenje zgolj v angleščini?
Ok, potem bo angleško vodenje delovalo.Izklopi zvok
Če še tega ne obvlada, pa gre za neko malo in simpl prestolnico države EU, kako potem dela, ko si nekje bogu za hrbtom?Domačini ne potrebujejo navigacije. Verjetno bolje poznajo obvoze kot neka taka navigacija oziroma kdorkoli ureja te obvoze.
Jaz pravim, da je Google Maps najboljša navigacija za vse nas ki je ne uporabljamo, da nam ne delate gneče na obvozih, ki jih ponudi Tom Tom.
smešen si...Mi ni za dajat podatkov od kartice za preizkus.
Zakaj smešen. To je žalostno, da ti že ob 7 dnevni preizkusni dobi odtrgajo 19.99€. Sedaj pa so problemi z vračilom. Pričakujem, da bi 19.99€ vzeli po 7 dneh, če bi se za to odločiš ne pa prej oziroma če preizkus prekličeš po dveh dneh. Še sedaj mi niso vrnili in se dopisujemo s suportom.smešen si...
Kakor za koga. Pa ne gre se samo zaradi 20€ ampak zaradi principa. Če ti odtrgajo iz računa 20€ je to odtrgano in ne rezervirano, kaj ne, in če, ko to prekličeš, po parih dnevih ne dobiš nazaj je to kaj. Zame Kraja!odtrgajo ali rezervirajo? ni isto je pa res, da s temi sredstvi ne moreš razpolagat
ampak 19,99 pa res ni življenskih
ne to samo pomeni, da očitno prvič delaš kaj takega in misliš, da si s svojimi 20 eur kralj...Kakor za koga. Pa ne gre se samo zaradi 20€ ampak zaradi principa. Če ti odtrgajo iz računa 20€ je to odtrgano in ne rezervirano, kaj ne, in če, ko to prekličeš, po parih dnevih ne dobiš nazaj je to kaj. Zame Kraja!