Glej ta tvoj zadnjič bi bil lahko že v prvem postu, ker tvoja dodana vrednost v tej temi se je končala s prvim postom. Tej temi in temu forumu si doprinesel ama baš ništa. Zato zate še vedno doktor. Za kaj več pa niste vredni, ker eden bolj pameten kot drug nabijate čist brez kakršnih koli izkušenj samo kdo bo ven vrgel večjo bedarijo. Ko preberem kakšen tvoj komentar v kakšni drugi temi me kr srat prime, kakšne ven mečeš.
Večkrat si že dokazal, da te daje skleroza, ker ti mora vsak 10x razložit določeno stvar preden jo pokapiraš.
ŠE SEDAJ NE RAZUMEŠ ZAKAJ! Zaradi tebe in tvojih enkrat 7x, enkrat 10x saj sam ne veš, kot si razlagal moonracerju, kar je vse kar znaš in zmoreš. Takrat je moral Maverick pobrisat polovico teme... in ja res mi ni jasno zakaj kljub opozorilom moderatorjem niso naredili reda že prej. Se pa sploh ne čudim glede na to kakšna štala je ratal na forumu, po novem letu.
New šerif in town.
Ja skleroza!
https://www.alter.si/tema/android-auto.2673900/page-19#post-3327288
post #375 polovica pa je bila zbrisana.
Verjemi, da se ne bi vmešaval toda, ko sem prebral kakšne bedarije spet nakladaš moonracerju pa nisem mogel mimo. Tako kot una kura, ki je njen največji doseg, kdaj je prišel zadnji update. Žalostno pa je, da se ne zavedaš, da pojma nimaš, zato nehaj se nekaj duvat pa napenjat, da te ne bo razgnalo. Pa res naj bo to zadnjič, ker se ne mislim več spuščat na tvoj nivo.
Najprej pospravi pred svojim pragom potem pa kritiziraj druge.