Katera mobilna aplikacija je najbolj ažurna?

Mirc4u2c

Pripravnik
19. okt 2019
123
24
18
Sem probal vse možne aplikacije za Android pa se vedno vračam k Google Maps na koncu, ker je najbolj preprosto, hitro in točno. Vse sproti posodablja, še poplave mi je kazalo včeraj. Drugače iGo in Sygic sta bila dobra in pregledna včasih. Meni se je po stranskih cestah kul vozit, verjetno, ker se večinoma samo tu vozim, kjer so stranske poti 10km okrog mene, če pa grem dlje pa vedno brez vinjete :D

zakon

Guru
16. maj 2008
8.760
809
113
toti Maribor
Kaj ti pomaga, če ti Google maps kaže zastoje, poplave itd., če te pelje direktno v 1 urni zastoj.:bonk:Jaz imam aplikacijo zato, da me izogiba zastojem in ne, da mi zgolj kaže, kot je pogosta praksa pri googlu.

• Všeč mi je
Reactions: Mirc4u2c

zakon

Guru
16. maj 2008
8.760
809
113
toti Maribor
Saj sem vam napisal, da mi je v soboto prihranil najmanj 2h čakanja na relaciji Pag-MB. Lani me je isto izognil zastoju samo proti morju, ker je bila na mejnem prehodu Vinica 1h čakanja. Jaz imam z prometom v živo samo pozitivne izkušnje.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

Sky

Pripravnik
28. sep 2021
105
-275
18
Že res, da je morda bila prisotna nestrpnost, ki pa je morda rezultirala iz tega, da ti je že v prvem odgovoru vse razložil in še posebej poudaril ;)

Morda ne poznaš te zgodbe s Huaweijem oziroma zakaj ne more imeti aplikacij iz Googlove tržnice in je zato vzpostavil lastno, ki pa seveda zgolj skuša kopirati funkcionalnost originala; ter da moraš znati zato posebej namestiti programe iz Googlove tržnice, če želiš, da ti med drugim deluje Android Auto (ki je od Googla).

Dobro vem, da Huawei ne podpira GP. Nisem pa vedel da Huawei ne podpira AA. Nisem vedel, da je AA odvisen od GP oziroma Googla in da nobena aplikacija na Huaweiu ni združljiva z AA.
Lahko se to pove čisto na normalen način. Nismo vsi vseevedi. Nič čudnega, da je potem kvaliteta foruma na takem nivoju kot je. Če bi bil še jaz tako nestrpen, se ve kam bi potem zašla ta tema.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Dobro vem, da Huawei ne podpira GP. Nisem pa vedel da Huawei ne podpira AA. Nisem vedel, da je AA odvisen od GP oziroma Googla in da nobena aplikacija na Huaweiu ni združljiva z AA.
Lahko se to pove čisto na normalen način. Nismo vsi vseevedi. Nič čudnega, da je potem kvaliteta foruma na takem nivoju kot je. Če bi bil še jaz tako nestrpen, se ve kam bi potem zašla ta tema.
Mater si jokica :fredi:.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg in Sky

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.662
29
48
58
Horjul
Najbolj mi pa grejo na jetra pri TomTomu ( sem samo tega dol potegnu, ker sem ga mislil uporabit), da ko ga potegneš dol, ti začne najprej težit za preizkusno 7 dnevno obdobje, potem te pa stane 20€. To se pravi, da ne moreš uporabljat free variante ali kaj.
Potem sem raje vključil HereWego. Res pa je, da nima radarjev. Me je pa pripeljal domov po najkraših poteh glede na promet.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
TomTom GO je plačljiva verzija. Načeloma imaš nekaj dni brezplačnih, potem pa začno računati (mesečno ali letno).
Lahko uporabiš TomTom AmiGO, ki je brezplačen. Ima manj funkcionalnosti (predvsem nastavitev), ker pa uporablja praktično enake vsebine in storitve, je precej blizu.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.141
742
113
EU
Izreenega pomena je, da ima aplikacija dostop do res dobrih, točnih oz. ažurnih zemljevidov.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Načeloma pri tem prednjačita TomTom in Google Maps. Seveda so določeni deli, kjer ni ažurno, v splošnem pa zelo redno posodabljajo.

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
496
-537
28
Najbolj mi pa grejo na jetra pri TomTomu ( sem samo tega dol potegnu, ker sem ga mislil uporabit), da ko ga potegneš dol, ti začne najprej težit za preizkusno 7 dnevno obdobje, potem te pa stane 20€. To se pravi, da ne moreš uporabljat free variante ali kaj.
Potem sem raje vključil HereWego. Res pa je, da nima radarjev. Me je pa pripeljal domov po najkraših poteh glede na promet.
To pomeni, da si se enkrat že prijavil ali s tvojo napravo ali s tvojim računom in izkoristil to brezplačno obdobje. Sedaj ti to brezplačno obdobje ne velja več. Lahko samo še kupiš in uporabljaš eno leto za teh 20€. Kaj je to 20€, ko pa zmečemo za raznorazne traparije tudi veliko več. Enkrat grem v gostilno in dam 20€ za rundo:norec:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Mogoče je Leona zmotilo to, da je treba najprej vpisati kreditno kartico in šele potem lahko nadaljuješ (vsaj zdi se mi, da je bilo tako).
Trenutno imam naročnino na TomTom GO, pa me moti, da je verzija na Android Auto dokaj okrnjena glede na tisto na samem telefonu.

• Všeč mi je
Reactions: luciano in Leon2007

Borg

Fizikalc
25. jun 2020
496
-537
28
Lahko uporabiš TomTom AmiGO, ki je brezplačen. Ima manj funkcionalnosti (predvsem nastavitev), ker pa uporablja praktično enake vsebine in storitve, je precej blizu.
Meni AmiGo zadnje čase sploh ne deluje več. Meče ven, da AA ni na voljo. Tako da sem ga vrgel dol.

• Objave ne odobravam
Reactions: WPT78