To ni res. Ne nekaj na pamet. Glede "iskanja" lokacij je TT vsaj AG veliko slabši in od Sygic in od GM. Meni osebno nasplošno še vedno Sygic "boljša". Vsaka ima svoje prednosti sta pa tam tam. Sygic ima "lepši" preglednejši pogled zemljevida, več nastavitev, glasovi, obveščanje o zastojih tudi ni slaba čeprav prikazana na nekoliko drugačen način kot pri TT. Res da je TT glede radarjev na tem področju boljša toda ima pa nekaj takih brezveznih pomanjkljivosti, da če bi mogoče združili TTG in AG potem bi bila pa že kar v samem vrhu. So pa pri vseh zelo pomembne nastavitve kaj označič v samih nastavitvah, kako potem deluje in te vodi. Nekateri nimajo nastavljenih nastavitev tako kot je treba potem pa razni problemi. Trenutno imam obe pa se že nisem odločil katero bi po 12m podaljšal. Se nagibam k TT, če bodo nekatere stvari poboljšali oz. združili.Glede vnašanja lokacije je očitno najslabši Sygic, ker ima še vedno klasično omejeno “garminsko” vnašanje naslova; lahko vneseš le točen naslov ulice ipd. sicer lokacije ne bo našel oz. predlagal.
V nastavitvah: Labs nastavi na TTS potem je malo boljše. Miha gre men tud na živce... Slovenski moški glas je čisto mimo... kot da bi en južnak se učil slovensko...
Kako ni res? Če ti v GM začneš iskati samo del imena neke lokacije, kaj šele pravi naslov ulice, ti že pokaže možne lokacije; tega v Sygicu ne moreš početi, ker ima zelo skopo bazo lokacij oz. naslovov in moraš biti zelo natančen pri vpisovanju naslova, ena napačna črka in že ni zadetka.To ni res. Ne nekaj na pamet. Glede "iskanja" lokacij je TT vsaj AG veliko slabši in od Sygic in od GM. Meni osebno nasplošno še vedno Sygic "boljša". Vsaka ima svoje prednosti sta pa tam tam. Sygic ima "lepši" preglednejši pogled zemljevida, več nastavitev, glasovi, obveščanje o zastojih tudi ni slaba čeprav prikazana na nekoliko drugačen način kot pri TT. Res da je TT glede radarjev na tem področju boljša toda ima pa nekaj takih brezveznih pomanjkljivosti, da če bi mogoče združili TTG in AG potem bi bila pa že kar v samem vrhu. So pa pri vseh zelo pomembne nastavitve kaj označič v samih nastavitvah, kako potem deluje in te vodi. Nekateri nimajo nastavljenih nastavitev tako kot je treba potem pa razni problemi. Trenutno imam obe pa se že nisem odločil katero bi po 12m podaljšal. Se nagibam k TT, če bodo nekatere stvari poboljšali oz. združili.
Kako točnega naslova, ko pa začne iskat po dveh treh črkah oziroma še prej? In ti nameče ven od stikov, do ulic, do znamenitosti in ne vem kaj še vse, seveda če imaš to nastavljeno-označeno v nastavitvah. Kot sem že povedal, če pa ne znaš-te nastavit, potem je pa to drug problem ne pa v navigaciji. Ne vem kaj ti ni jasno in kaj bi sploh rad? Najde pristanišča in parkirišča, če imaš to označeno, če ne ne. Nekatere kot recimo mene ne zanimajo pristanišča in jih nimam označene, parkirišča moraš označit posebej... to moraš tudi v TTG no nekaj je že privzeto.To kar si pa ti dal za primer je pa iskanje točnega naslova ulice, ki ga že poznaš vnaprej. To najde vsaka navigacija.
Pa saj ti je lepo napisalo, da prenesi zemljevide in kot rečeno označi, kar potrebuješ ali pač VSE. Ne more ti pa nekaj najti, če nimaš kot prvo naloženih zemljevidov.Recimo iščeš neko parkirišče ob pristanišču in vse kar veš je, da je od Avala; nimaš pojma kera ulica je to, veš približno zraven katerega kraja bi to lahko bilo; primer iskanja (sem napisal kar enostavno “port aval” in natančen naslov seveda ni ne eno ne drugo, a kljub temu mi dve navigaciji ponudita kot prvi in pravilni zadetek):
Google Maps
Poglej priponko 70740Waze
Poglej priponko 70741
Sygic
Poglej priponko 70742
LOLPa valda imam naložene zemljevide LOL
In vidiš rezultat, pravi da zadetka ne najde med naloženimi zemljevidi; ne najde oz. bi našel, če bi vpisal točen naslov pristanišča/parkirišča (črko po črko pravilno). Na ostalih navigacijah ni bilo potrebno nobenih nastavitev, da so v prvo zadeli kaj išem
Skratka tko smo včasih iskali na Garminih.
Ja saj točno v tem je fora, da ti navigacija najde to lokacijo tudi brez te razlageGlej NE ni bilo razvidno za katero državo ti to misliš, mogoče samo tebi, jaz pa sorry tudi ne voham, da gre to za neko zabačeno "parkirišče podjetja Aval ob nekem rečnem pristanišču v Romuniji ob mestu Tulcea..."
Očitno sva oba s "Sygicom" polpismena, ja hvala. Če bi razložil vsaj približno tako kot sedaj bi mi prihranil en dan manj ukvarjanja z nekim pacientom in nabijanja v tri krasne. Glede tvoje umske razlage kaj je tebi jasno, mi je pa jasno ja iz prejšnjih komentarjev te in podobnih tem, tako da o tem ne bom razpravljal in se spuščal na tvoj nivo. Kaj si pa na splošno mislim o samem Sygicu sem pa tudi že večkrat pisal.
Sva zaključila.