Citat:
Foter je bil delovodja pa si ne želi tistih časov, on je delal ko bedak, 10 jih je pa samo hodilo v službo, predvsem kartat pa se zajebavat.
Citat:
Avti so bili zanič, morje si imel samo eno na izbiro, tudi danes lahko gre vsak na morje, celo študenti ki ne delajo redno si lahko privoščijo teden morja v Grčiji.......
Citat:
Delal jo je par let, pa kot rečeno denar ni bil problem, danes če maš denar je v 1 letu fertik.
Citat:
Si lahko takrat avto v tujini kupil?
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Ve kdo?
Hvala! Zvezdice in ALT-i letijo vsem, ki pomagajo!
Citat:
Tudi Irak, Afganistan, Palestino, Severno Korejo itd. američani poznajo. A misliš, da so Jugo poznali iz kaj drugačnih razlogov? Ker smo bili tak uspešni? Ker je Yugo bil vrhunec tehnologije?
Neko čudno predstavo imate nekateri o Jugi. Sanjate kak je vsak imel službo - a z denarjem si ni imel kaj kupit, ker so bile police prazne, izdelki pa katastrofalni. Vsak je dobil stanovanje - po minimalno 10 letih čakanja če ni imel vez v partiji. V življenju si si lahko privoščil 1 avto - ubogega fička, na katerega si tudi po nakupu čakal par let, z njim si se pa potem lahko vozil vsak drugi dan, če si že ravno bone imel. Tudi na morje so vsi lahko šli - v lesene barake jest pašteto in golaž iz konzerv. Čez mejo pa sploh ni bilo problem it, ni bilo nobene ograje kot v nemčiji - razen paznikov, ki so te ustrelili za tvoje dobro, namreč da ne bo kapitalizem pokvaril ubogega jugoslovana.
Ah ja, meni se tudi prav kolca po teh časih...
(sicer pa že tvoj nick dovolj pove o tem kam tvoja mentaliteta paše...)
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sigurno januarja leta 1980. Ker so mamo s sosedovim avtom peljali v bolnico rodit, ker z našim nismo smeli.
Čeprav po moje ne bi nič rekli.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se en avto si placal jugi tudi, ce si imel bolid z vec kot 1600ccm, pa se pri 1.6 je bilo davka 80%... pri +2000ccm pa si lahko kar dva placal drzavi
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sigurno januarja leta 1980. Ker so mamo s sosedovim avtom peljali v bolnico rodit, ker z našim nismo smeli.
Čeprav po moje ne bi nič rekli.