Kangoo ni opravil losovega testa

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zato ker osnovna izvedba megana nima esp-ja je konec sveta. Tisti, ki jih bojo največ prodali ga pa imajo serijsko. In potem me pride podobno opremljen megane 6 jurjev manj kot golf (ne vem kje ti najdeš par 100€, že po ceniku je 4 jurje razlike, plus popust, ki ga dobim, in si videl, da je treba pri golfu za 5 vrat doplačat konkreten denar??). No, v bistvu ima megane še bluetooth, dežni senzor in lite feltne več. Pa saj nisem neumen, da bom kupil golfa. Za to razliko lahko zarad mene en cajt popivam in hodim na kurbe ko blesav.
Popustov ne štejem, ker jih ni v ceniku.
Mimogrede: tudi megane imav osnovi ročne šipe zadaj. Jih pa, če se prav spomnim, nima Kia Ceed. Za še precej manj denarja in s podobno opremo. Itak realno boljša izbira od obeh, o katerih teče beseda.
In ja, avto brez serijskega ESP in 6xAB je kanta, ki je ne bi smeli prodajati. Sramota.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
In potem me pride podobno opremljen megane 6 jurjev manj kot golf No, v bistvu ima megane še bluetooth, dežni senzor in lite feltne več.

no vidis, ze to bi ti lahko dalo mislit,
megan je po tvoje tak super avto z nadpovrecno opremo in super ceno,
toda kljub temu se drage kante z imenom golf prodajajo precej bolje

kak to gre skupi jaz ne razumem
sprasujem se.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mimogrede: tudi megane imav osnovi ročne šipe zadaj. Jih pa, če se prav spomnim, nima Kia Ceed. Za še precej manj denarja in s podobno opremo. Itak realno boljša izbira od obeh, o katerih teče beseda.
In ja, avto brez serijskega ESP in 6xAB je kanta, ki je ne bi smeli prodajati. Sramota.

Ne vem kaj me prepričuješ, da nima serijskega ESP-ja in 6x AB, če ga pa ima. Tisti, ki ga gledam zase in ki jih bo največ prodanih imajo vse to. In me en [censored] briga če se bo nekdo brez ESP-ja ubil Pa naj si plača tisti ESP, če mu je pomemben pa bo še zmeraj prišparal v primerjavi z golfom. In ja, kaj mi sploh tečnariš, da ima nek osnoven megane zadaj ročne šipe, če golf tam niti vrat nima. Kapiš? Audi A4 ali passat nimata niti usnjenega volana v osnovi, zame je tudi tak avto kanta.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Seveda da ti ne šteješ popustov, ker avta ne boš kupil, ampak samo testiral. Vsak resen kupec, bo pa seveda preveril kaki so popusti in če je dejanska razlika v ceni recimo 5000€ in ne 1000€, je pa to seveda že za v alinije pod - in +.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Dobro, kaj tebi ni jasno tukaj? A je sploh pomembno kakšen avto vozi osebno? A sedaj pa ne sme pokomentirati uber wagna? Misliš, da je revež in si ne more privoščiti tvojega pasata? Napaka! Poznam kar nekaj takih, ki se s "clioti" vozijo okoli, pa bi si brez problema privoščili, poleg vsega kar imajo, še pasata V6. In to ne na kredit. Dolina Šentflorjanska, tipično.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Eno vprašanje. A ti je bil po enem letu še cel, ali je že ves ''pomečkan''?
evil.gif

Zdej veš, zakaj ga pri Audiju doplačaš, pri Cliu ga pa dobiš zraven serijsko. Verjetno je iz ''kože'', katera je zrasla v kakšnih lepih strojih na Kitajskem.
grin1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Glede tega imaš pa popolnoma prav. Je bil kmalu takšen kot bi kravo fino pretepli preden je postala zrezek in volan
evil.gif
Ampak kvaliteta materialov v notranjosti ni bila nikdar svetla točka renaultov. Zato mi pa glede ostalih stvari clio dobro in ekonomično služi. Je res škoda dobrega avta za 160km dnevno delat, clio pa to počne z minimalnimi stroški, pa še sekiram se ne.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Me veseli, da še obstajajo vozniki Renaultov, katere ob najmanjši kritiki Renaulta, ne popade totalen pravičniški bes in znajo celo realno ocenit svojo kantico (vključno s slabostmi).
cool-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Poznam kar nekaj takih, ki se s "clioti" vozijo okoli, pa bi si brez problema privoščili, poleg vsega kar imajo, še pasata V6. In to ne na kredit. Dolina Šentflorjanska, tipično.
Ti šment, a sem lahko še jaz tvoj prijatelj, da bi posledično imel še jaz prijatelje, ki imajo clijote in V6 pasate... To je to, višje se ne da...
priden.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Bom pač živel naprej s tem, kar imam. Važno, da se avti ocenjujejo po tem, ali ima ''usnjen'' volan...

P.S. Da nisi slučajno resno mislim, da rabim novega prijatelja.........
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Bedaka se s tebe delam, oziroma se niti delati ni treba.
Glede na to, da je na začetku debata potekala o tem, da ''Kangoo ni opravil losovega testa'', o čemer glej ga zlomka govori tudi naslov teme, potem pa ti napišeš:
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Joj, kot kaže je še slabše, kot sem na začetku mislil.
bonk.gif
...nakar ti jaz odgovorim:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kaj pa je lahko slabše.... da bi se na Losovem testu še prekucnil...?
hysterical-1.gif
Nekako v redu odgovor, glede na to, da je to tema o kangooju in losovem testu.

Če bi se pa rad še komu zaupal, glede bedakov in podobno, v kakšnih blodnjah teželjno pričakujejo...
Moderatorji, bo v redu, ali nadaljujemo OT?