Popustov ne štejem, ker jih ni v ceniku.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Zato ker osnovna izvedba megana nima esp-ja je konec sveta. Tisti, ki jih bojo največ prodali ga pa imajo serijsko. In potem me pride podobno opremljen megane 6 jurjev manj kot golf (ne vem kje ti najdeš par 100€, že po ceniku je 4 jurje razlike, plus popust, ki ga dobim, in si videl, da je treba pri golfu za 5 vrat doplačat konkreten denar??). No, v bistvu ima megane še bluetooth, dežni senzor in lite feltne več. Pa saj nisem neumen, da bom kupil golfa. Za to razliko lahko zarad mene en cajt popivam in hodim na kurbe ko blesav.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
In potem me pride podobno opremljen megane 6 jurjev manj kot golf No, v bistvu ima megane še bluetooth, dežni senzor in lite feltne več.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mimogrede: tudi megane imav osnovi ročne šipe zadaj. Jih pa, če se prav spomnim, nima Kia Ceed. Za še precej manj denarja in s podobno opremo. Itak realno boljša izbira od obeh, o katerih teče beseda.
In ja, avto brez serijskega ESP in 6xAB je kanta, ki je ne bi smeli prodajati. Sramota.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Audi A4 ali passat nimata niti usnjenega volana v osnovi, zame je tudi tak avto kanta.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Audi A4 ali passat nimata niti usnjenega volana v osnovi, zame je tudi tak avto kanta.
Ti šment, a sem lahko še jaz tvoj prijatelj, da bi posledično imel še jaz prijatelje, ki imajo clijote in V6 pasate... To je to, višje se ne da...Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Poznam kar nekaj takih, ki se s "clioti" vozijo okoli, pa bi si brez problema privoščili, poleg vsega kar imajo, še pasata V6. In to ne na kredit. Dolina Šentflorjanska, tipično.
...nakar ti jaz odgovorim:Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Joj, kot kaže je še slabše, kot sem na začetku mislil.
Nekako v redu odgovor, glede na to, da je to tema o kangooju in losovem testu.Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Kaj pa je lahko slabše.... da bi se na Losovem testu še prekucnil...?