Kangoo ni opravil losovega testa

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
A misliš, da se zastonj tale na koncu valja...
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mimogrede: tudi megane imav osnovi ročne šipe zadaj. Jih pa, če se prav spomnim, nima Kia Ceed. Za še precej manj denarja in s podobno opremo. Itak realno boljša izbira od obeh, o katerih teče beseda.
In ja, avto brez serijskega ESP in 6xAB je kanta, ki je ne bi smeli prodajati. Sramota.

Ne vem kaj me prepričuješ, da nima serijskega ESP-ja in 6x AB, če ga pa ima. Tisti, ki ga gledam zase in ki jih bo največ prodanih imajo vse to. In me en [censored] briga če se bo nekdo brez ESP-ja ubil Pa naj si plača tisti ESP, če mu je pomemben pa bo še zmeraj prišparal v primerjavi z golfom. In ja, kaj mi sploh tečnariš, da ima nek osnoven megane zadaj ročne šipe, če golf tam niti vrat nima. Kapiš? Audi A4 ali passat nimata niti usnjenega volana v osnovi, zame je tudi tak avto kanta.
Megane nima serijskega ESP v vseh modelih (kar je za sodoben avto nujno, v nasprotnem priemru je pač le leteča krsta), pa če se na glavo postaviš. In ne, Dynamique ni najbolje prodajana oprema pri meganu ...
Tudi nekateri megani zadaj nimajo vrat ... Si moreš mislit?
Okoli usnja na volanu v omenjenih avtih se pa strinjam.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Seveda da ti ne šteješ popustov, ker avta ne boš kupil, ampak samo testiral. Vsak resen kupec, bo pa seveda preveril kaki so popusti in če je dejanska razlika v ceni recimo 5000€ in ne 1000€, je pa to seveda že za v alinije pod - in +.
A misliš, da privat avta nimam, ali kaj? Ravno tako ga moram kupit kot ti. In ne, ni nilč posebnega, 5 let star japonski polizdelek ... Je pa zanesljiv, kar mi pomeni (poleg varnosti) največ.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Pri überwagnu je doplačilo za vrata BREZ električnega pomika stekel 700€ in za ona z elektriko 880. Ko sem nazadnje gledal je imel megane 5 vrat v serijski opremi. Najbrž še zmeraj ne dojameš kaj ti hočem povedat.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Ne, 5 vrat ima samo 5-vratni megane (berline) - in tega lahko dobiš SAMO s 5 vrati. Megane coupe ima 3 vrata - in ga lahko dobiš le s 3 vrati. Pri golfu pač te razlike ni, namesto drugega imena je pač paket opreme oz doplačilo za par vrat ... Končni efekt je enak.
Zdaj si pa pojdi računat razliko v ceni med (sicer popolnoma enakima) meganom cpupejem in meganom berline ...

kabudi

Zelenc'
9. okt 2007
25
0
1
khm a se meni samo zdi al je res sprednjo levo gumo pri manevru izmikanja 90km/h nabilo v blatnik do te mere da je zablokirala, kar je skorajda pomenilo prevračanje na streho ? Obstaja možnost da je ponesreči voznik stisnu po bremzi nč ne rečem, samo se po parkratnem ogledu nagibam k "fedrom" kot je reku hanzi. mogoče kombinacija premalo placa okol kolesa, fedri amortizerji, mehka roka?!?

Dejmo raj na to temo kej, neko prepucavanje se greste kdo je vozu slabši avto. jaz sem vozil tavrio. pravijo ljudje: ko se enkrat pelješ s tavrio je enako kot ko prvič pof.ukaš grdo babo. odpre se ti nov svet.

lp,
kabudi

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
pa dejte že tega golfa pustit pri miru. Avto je tak kakršen je... kupcem ki ga kupijo je všeč. In večina teh kupcev, gre prej na testno vožnjo tudi z ostalimi vozili (sej vem da ne verjamete
smile-1.gif
) in potem pridejo na test še z golfom.. ki je dražji od ostalih.. nekaterim je všeč, nekaterim je predrag, kar ponuja... je pa zanimivo da se vsi na forumu spotaknejo ob vrata... 5 vratni je pač dražji za 850€ in basta.. pač tako je... to da reno ni dal v megana ESP mi je čudno, ampak doplačilo zanj tudi ni ektremno da bi iz tega zannost delal..

sicer je pa tema o kangooju, s katerim sem imel veliko proavka v prejšni firmi in so delal dobro... je ap res da so po 120k km bili prodani, oz tisti ki niso bili so morali na izredni servis v višini 500 - 1000€... ampak.. cena osnove, ki je bila nižja za par € od caddyja je po 3 letih še vedno nižja... kako bi se pa obneslo to na daljši rok... pa ne vem... vem samo da je bil "tavelik" servis vreden 1000€ za dci 65...

lp

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
po zadnji moji raziskavi v nemciji, sem v celem dnevu na AC prestel mogoce 10 francoskih avtomobilov...kaj bi naj to pomenilo???
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
po zadnji moji raziskavi v nemciji, sem v celem dnevu na AC prestel mogoce 10 francoskih avtomobilov...kaj bi naj to pomenilo???
smile-1.gif
Drugič naredi raziskavo po servisih. Tam jih boš našel.
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.500
10.729
113
mislis, da bo tam obratna zadeva, hudo dvomim
wink-1.gif
bo pa presezek francozov zagotovo, samo pac francozi nimajo konkurenta v rangu mercedes, bmw, audi...tako da ...