Megane nima serijskega ESP v vseh modelih (kar je za sodoben avto nujno, v nasprotnem priemru je pač le leteča krsta), pa če se na glavo postaviš. In ne, Dynamique ni najbolje prodajana oprema pri meganu ...Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Mimogrede: tudi megane imav osnovi ročne šipe zadaj. Jih pa, če se prav spomnim, nima Kia Ceed. Za še precej manj denarja in s podobno opremo. Itak realno boljša izbira od obeh, o katerih teče beseda.
In ja, avto brez serijskega ESP in 6xAB je kanta, ki je ne bi smeli prodajati. Sramota.
Ne vem kaj me prepričuješ, da nima serijskega ESP-ja in 6x AB, če ga pa ima. Tisti, ki ga gledam zase in ki jih bo največ prodanih imajo vse to. In me en [censored] briga če se bo nekdo brez ESP-ja ubil Pa naj si plača tisti ESP, če mu je pomemben pa bo še zmeraj prišparal v primerjavi z golfom. In ja, kaj mi sploh tečnariš, da ima nek osnoven megane zadaj ročne šipe, če golf tam niti vrat nima. Kapiš? Audi A4 ali passat nimata niti usnjenega volana v osnovi, zame je tudi tak avto kanta.
A misliš, da privat avta nimam, ali kaj? Ravno tako ga moram kupit kot ti. In ne, ni nilč posebnega, 5 let star japonski polizdelek ... Je pa zanesljiv, kar mi pomeni (poleg varnosti) največ.Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Seveda da ti ne šteješ popustov, ker avta ne boš kupil, ampak samo testiral. Vsak resen kupec, bo pa seveda preveril kaki so popusti in če je dejanska razlika v ceni recimo 5000€ in ne 1000€, je pa to seveda že za v alinije pod - in +.
Drugič naredi raziskavo po servisih. Tam jih boš našel.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
po zadnji moji raziskavi v nemciji, sem v celem dnevu na AC prestel mogoce 10 francoskih avtomobilov...kaj bi naj to pomenilo???
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Če se tukaj vsi na glavo postavite GOLF (VW) ni ENO stopničko višje kot ostale znamke.