Sem imel identične. Meni se je po petih letih sedalni del pri vseh tako raztegnil, da sem na koncu že sedel na ogrodju...drgač pa dobri stoli.Jest mam s sabo vedno tri te Brunerje in tri takele:
Mene ponavad vidiš na tem prekucnjenim nazaj naslonjen na kamper al pa bor. Ni stola, na katerem bi se lohk tko lepo guncu.Coleman Deck Chair vouwstoel
De Coleman Deck Chair is een compacte vouwstoel die opgevouwen erg makkelijk te dragen en op te bergen is. Deze comfortabele stoel heeft een verstevigde zitting en rugsteun waardoor je fijn in een actieve houding kunt zitten. De licht hellende rug- en awww.obelink.nl
Še anekdota povezana s temi stoli (in obenem tudi Bosanci)...na Pelješcu sem ene par dni gledal dva mlajša Bosanca, kako kampirata...spala sta v Passatu, mizo sta imela, namesto stolov pa vsak enega takega, ampak bukovega (pripeljala s seboj...ni bukev na Pelješcu).
Ko smo odhajali se odločim, da stole pustim njima...pridem bliže in jima ponudim stole in pojasnim, da jih ne rabim...onadva pa: "Ma hvala, ne treba nama stolica stvarno."