Kamijonđija z gradbišča

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Se pa v sloveniji bolj malo upoštevajo. Kontrole so parkrat na leto pa še to večinoma na istih mestih, kontrol tipa BAG pa sploh nimamo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej pravim..4 točke preventive..bazen, pralec, krtače, pranje ceste..pa spet je blo za znort.

zdej pa..

kok tisoč kubiko zemlje je bilo dopeljane?

Če govorimo o stožicah, je bilo tam kar OK. En pas na rondoju malo umazan, ampak nič posebnega. Na tivolski, recimo, je bilo pa grozljivo. Verjetno na cesti več blata, kot v stožicah na gradbišču..

In čisto vseeno je, kaj moraš naredit. Pač moraš. Investitor in izvajalci bi to morali upoštevat. V nasprotnem primeru je čisto prvilno, da se piše kazni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
tivolsko ni treba omenjat. mam občutek, da tam ni kaj dosti poskrbčjeno. se strinjam.

če gre kdo mimo, naj pogleda a je bazen, čistilci, krtača.

gradi pa imos.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
eh ne bom se prepiral, so specifike... take in drugačne... glede možnosti pranja itd... ampak popolne čistoče ni mogoče zagotovuit.. .

u stozcah si se parkrat mim pelu pa dovoz do rondoja je bil dost dolg da se je že prej spucal večino svinjarije.. tivolska ti ej pa blizi...

drugač pa, zdej k so el. tahografi vsi mirkajo.sploh "špediterji" ker če ga v tujini ustavi in vidi prekršek ga je najebu (pa nema veze če je prekršek naredu u slovenij) zato jih dosti parkira skor pred domom pa s avtom dalje ker morjo delat pavzo...

itak pa so finte s dvojnimi trojnimi karticami itd... ampak jih ni dost k bi si upal reskirat...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jih je kr veliko ki mutijo na dve kartice, magnete pri nas. Ker pač ni rednih kontrol. Če ne delaš pizdarij, skoraj ni šans da te ustavijo. + tega se odvzame kartica ki je not, ne pa od kršitelja.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
thrivial dej... ne seri... laptop majo gor zato ker gledajo ko delajo pavzo... ti lapaš kr neki u prazno... sem ogromno na cesti pa še nikol nisem videl da bi se mu film vrtel med vožnjo (šoferju, sopotniku že večkrat)

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
thrivial dej... ne seri... laptop majo gor zato ker gledajo ko delajo pavzo... ti lapaš kr neki u prazno... sem ogromno na cesti pa še nikol nisem videl da bi se mu film vrtel med vožnjo (šoferju, sopotniku že večkrat)

Hehe, seveda.

Ti si itak že parkrat pokazal zero acceptance za kakršnekoli argumente, ko gre za stvari, ki se tako ali drugače tičejo tvoje stroke, zato tudi nima nobenega smisla, da bi ti sploh poskusil kaj dokazati.

Jaz poznam stvari v prevozništvu dovolj dobro (glede na tvoj pokroviteljski verjetno precej bolje, kot ti misliš), da si lahko ustvarim zadosti natančno sliko glede vsega dogajanja in to mi zadostuje. Ko bo orenk pizdarija, bodo pa Novice in Svet vsaj imeli dovolj dela spet...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46

grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
ja thrivial obvladaš prevozništvo ter dejavnost u nulo. tako kot tukajle 99% alter nabijalcev... pojma nimaš... nekje si nekaj slišal in se ti dozdeva...

je pa tako, da kot v vseh poklicih imaš boljše in slabše šoferje

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Nisem rekel, da obvladam, ampak da poznam stvari precej dobro.

Ti pa po svoji dobri stari navadi (in še nekaterih dežurnih cvetk tukaj gor) bereš selektivno površno. Tvoji odgovori so seveda temu primerni.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej pravim..4 točke preventive..bazen, pralec, krtače, pranje ceste..pa spet je blo za znort.

zdej pa..

kok tisoč kubiko zemlje je bilo dopeljane?

Če govorimo o stožicah, je bilo tam kar OK. En pas na rondoju malo umazan, ampak nič posebnega. Na tivolski, recimo, je bilo pa grozljivo. Verjetno na cesti več blata, kot v stožicah na gradbišču..

In čisto vseeno je, kaj moraš naredit. Pač moraš. Investitor in izvajalci bi to morali upoštevat. V nasprotnem primeru je čisto prvilno, da se piše kazni.

Kar se pucanja tiče sem to opazil prvič na Vilharjevi (sem se pač dost vozil tam)... Pa ne vem kaj naj bi naredili, ampak ko je šla mašina čez itak da ni bilo 100%. na tistem klančku proti križišču pa je že čist asfalt precej spolzek. Majo pa grde luknje tam mater a se ne da zasut malo bolje, res so ceste (o MOL govorim) luknjaste u 3pm ne rabmo še tam kjer res ni treba.....
jezen.gif