Kamijonđija z gradbišča

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
ker so eni pametni in mislijo "kaj kamjonar kaj si pa misls" in zanalašč jebejo namest da bi spustil kao KAJ SEJ NIMAŠ PREDNOSTI....

lahko je pisat kako bi mogl polcaji kazni pisat (ker itak smo zdej v taki družbi da ni več nobenga razumevanja... ampak radi bi pa vsi imel vse skor zastonj in takoj narjen)... da bi pa mal razumevanja imel, da če je gradbišče pač pride tud nekaj svinjarije na cesto... važn je da se pometa vse skupi ne pa da se pusti svinjak...

tud če bi tam en s štrajfiksom pral gume nebi mogu tko sprat da enbi nič pršlo na cesto. enostavno ni fizičn omožno... lahko pa kdo proba...

in ne vem zakaj jebat ljudi k delajo, se trudjo... kazat ene kvazi mišice...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
uf dramatično...

vlakec smrti...

kamionu nič
avtu nič

zakaj pa ga je porinil? tale hodaš se je zihr hotel neki frajerja naredit, po možnosti izsiljeval... pametoval... pa ga je mal "porinil". glede na to, kakšni so nekateri, ki mislijo da so s svojim jajčkom glavni na cesti ni čudno. mene tudi kdaj prime, da bi s traktorjem porinil koga, ki me izssili na par cm... ki me prehiteva kljub temu, da mam žmigavc in zmanjšujem hitrost...

Nič ni izsiljeval, nič ni pametoval. Hondaš je vozil za mano od Črnuč in je imel prav lepo varnostno razdaljo. Vozil je popolnoma ok. Prosim, ne biti pameten. Jaz sem bil tam, ti ne.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Kamionar je prišel po avtocesti gor na rondo (verjetno iz smeri Šmartinke) in je iz rondoja šel na izhod za Vojkovo. Pri tem je menjaval pas iz levega na desnega (za na semafor za na Vojkovo), nabasal Hondo na desnem pasu (kjer sva tudi vozila midva s punco) na takem mestu, da je Hondo zasukalo, Hondo je obrnilo za 90° in ga pod tem kotom porival naprej, tako da je voznik Honde skozi dvojo šipo gleda v tovornjakov odbijač. V nekem trenutku je Hondo izpljunilo na travo. Če jo pogledaš, boš videl, da je Honda z leve strani, na višini glave, fino vdrta po dolžini avta.

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
torej ga je enostavno spregledal..ni videl. poglej višino kabine, nižino honde, mrtve kote.

a je to sploh možno?
ne, ker avtomobilisti, ki so v isti liniji se nikol ne spregledajo. tut motoriste ne. pa peščce ne, pa nič.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Ja, mi je kamionar rekel, da ga ni videl, ampak pas pa bi lahko menjal šele na tem, pospeševalnem delu, ne pa že na mestu, kjer je izhod iz rondoja, torej še v ovinku. To je bilo še, ko so gradili Stožice in pasova v rondoju nista bila fizično ločena, kot sta zdaj.

Fant iz Honde mi je rekel, da je ravno par dni pred tem zrihtal Hondo in da so naslednji dan mislili iti na morje. Videlo se je, da ima rad svoj avto in da ga je vozil previdno. Sej vemo, kako previdno vozimo svoje avto, ko ga dobimo in zrihtamo, da se mu ja ne bi kaj zgodilo.

Sicer pa to ni važno, se zgodi, ampak kar pa Alkoholik pravi... nekaj časa sem še lahko ignoriral, kar je pisal, ko pa je začel s takimi, da lahko Lekini tovornjaki vozijo, kakor jim paše, mi je bilo pa dosti.
In seveda, po njegovem je bil takoj kriv fant... Vedno so drugi krivi, a ne?

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja in..jaz sem atu zbil hjundaja, k ga je pelal v salon, d aga tam pusti, novega je imel že plačanega. sam zamenjat pa tablice premenjat. pa je bil totalka. in?

imel sem tri emsece star avto, k mi je baba zapelal v leva zadnja vrata. in?

ta kamion je imel tut nov odbijač, pa keson, pa gume..in?

avto je avto. nehite delat kle nekih čustvenih zgodb. dane sje, jutr ga ni. je v bosni. al pa na dinosu. al pa mal počohan.

je hudo, je bad, sam kle s epa neha.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
vsakmu kmetu je jasno, da je v stožicah bilo čez 50 kamionov, ki so delal cele dneve, plačani an furo, omejeni na čas. in pač celo uro ne bo stal, da pride na cesto. je to težko razumet? je težko spustit?

Bedaki pač ne spuščajo in s tem kažejo svoj mentalni nivo. To je jasno. Prometne kulture pač manjka.

Ampak: tudi to kamionarju ne daje pravice, da izsiljuje. Če je tak problem, naj se šef zmeni z upravljalcem ceste za neko sprejmljivo ureditev izvoza, recimo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
in da spet zoki pokasira denar?

in kaka je pametna ureditev, ko pa je treba vsak teden dva na smrček užgat ker ne poznata zadrge itd. sej to vidiš. en pa snabit 1km, drug prazen. zadrge ni. če sta oba nabita, pa spet nben ne pozna zadrge. jaz vedno spuzstim kamuon..pa pol še avto, dva..da žæreta dim

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.105
4.097
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ja in..jaz sem atu zbil hjundaja, k ga je pelal v salon, d aga tam pusti, novega je imel že plačanega. sam zamenjat pa tablice premenjat. pa je bil totalka. in?

imel sem tri emsece star avto, k mi je baba zapelal v leva zadnja vrata. in?

ta kamion je imel tut nov odbijač, pa keson, pa gume..in?

avto je avto. nehite delat kle nekih čustvenih zgodb. dane sje, jutr ga ni. je v bosni. al pa na dinosu. al pa mal počohan.

je hudo, je bad, sam kle s epa neha.

Lej, moj komentar ni bil o čustveni navezi na pleh ampak o tem, da se je videlo, da je fant na avto pazil in pazil kako vozi, da se mu ja ne bi kaj zgodilo, ker ga je ravno spimpal. Upam, da se razumemo.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:da bi pa mal razumevanja imel, da če je gradbišče pač pride tud nekaj svinjarije na cesto... važn je da se pometa vse skupi ne pa da se pusti svinjak...

tud če bi tam en s štrajfiksom pral gume nebi mogu tko sprat da enbi nič pršlo na cesto. enostavno ni fizičn omožno... lahko pa kdo proba...

Ne gre za "nič na cesto". Če bi se dnevno vozil po tivolski pred kakim mesecem, bi vedel, da ne gre za "malo svinarije", ampak da je bila v dolžni par 100 metrov (od križišča tobačne in tovolske pa tja do križišča tivolske in tržaške) rjava od blata. Tisto malo, kar so pometali, ni zaleglo nič. Ob dežju je bila popolnoma blatna in spolzka. In to je, kolikor opažam (možno je sicer, da imam smolo pa vedno naledim samo na svinje, nikoli pa na OK urejena gradbišča) pri nas splošna praksa.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
nisem nikjer rekel da lekini ali katerikoli kamionarji lahko delajo karkoli... daleč od tega... mi gre pa na organ, da eni obtožujete, pametujete... kako in kakšni so kamijonarji... borijo se za svoj tank kruh. hondaša je spregledal, se zgodi. kaj pol če je avto zrihtan... [cenzura] ga... sej kamjon je tud bil.. .šef mu bo zihr od plače odtrgal vso škodo (hondaš bo pa dobil poštiman avto)... dramatizirate...

sjtv1 in ko bi naredil spremembo uvozov itd bi se pa vozniki pizdili da nastajajo kolene, da ovirajo promet... ne da mu noben pravice da izsiljuje a vendar mu kej druzga ne ostane če želi nardit posel...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
sjtv1: NE MORŠ spucat do konca.... razumeš??? ne gre... v dežju sploh ne... v lepem se da hitro pucat v dežju te zjebe... na žalost... vem, je svinjarija... pa pucajo, se ejbejo itd... dobivajo kazni (ker razni pametnjakoviči tko radi prijavljajo) ampak ne gre... edin če ga z dvigalom dvignejo, spucajo prestavijo na čisto da spelje... drugač ne gre... lahk ti v zakonu napišeš kr češ ampak je praksa mal drugačna.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sej pravim..4 točke preventive..bazen, pralec, krtače, pranje ceste..pa spet je blo za znort.

zdej pa..

kok tisoč kubiko zemlje je bilo dopeljane?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
In kaka je verjetnost, da je voznik avta bolj pozoren kot boznik tobornjaka?

Glede na količino predvajanih filmov, pokajenih čikov, popitih kavic in neprespanih glav v kabinah šleperjev imho kar precejšnja.