Kamijonđija z gradbišča

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja..mora oprat, d ane nosi blata, pa pometalec.

veš kok je kamnov v zarezah. 100 tine. bl je problem, če pride gor blaten, pa s kupom naložen..al pa za zadnjo stranico, na polički polno robe

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Dobro, da nisi poklical policije, ker bi lahko tebi kazen zaračunali.
Kamionđija bi se odpeljal ti pa dokazuj kdo je nametal skale po cesti.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.622
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
mi pa ni jasno, zakaj moraš voziti za ritko kamionu... če neb vozu direkt za ritjo ti neb nč prletel...

cca 14 dni nazaj sem dobil od nasproti vozečega šodraša kamen v okno, da je okno prebilo. Ta ga ni počistil ko so mu nalagali, pa da je bog. Ker je bilo še kar kamenja po cesti, ko sem se peljal nazaj.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Nisem trdil, da ni kriv.
Rekel se, da ne bi mogel dokazat kdo je to nasul kamenje po cesti še posebej če jih več vozi iz tega gradbišča.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
sploh niso gume vedno krivec...jaz sem od enga mojstra dobil v vetrobransko steklo pri 90km/h kamen, ko sem vozil za njim in je zapeljal v luknjo, nakar so iz "odbijaca" kiperja, ki je pred tem stresal pesek, poleteli kamni kot sibrovka v moj avto in steklo.
Potreben je bil malo hollywoodski scenarij, da sem mojstra ustavil , nakar mi je po nekajminutnem jokanju podpisal evropsko porocilo za poskodovano steklo. Za okruske na motornem pokrovu mu sploh nisem tezil, pa bi mu tudi lahko nemarnemu in brezbriznemu kekcu.

tukaj je ze polno kamenja odletelo dol (postfestum slika)
1592541-kamion.jpg

Priponke

• 1592541-kamion.jpg
    1592541-kamion.jpg
    103,8 KB · Ogledi: 115
Nazadnje urejeno:

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Ustavil si tega, ki je na sliki?
Iz slike je razvidno, da je zelo malomaren voznik, ker je prižgana luč pomeni, da je vozilo v uporabi
luči neočiščene in pri sončni svetlobi se ne vidijo niti stop luči niti smerniki, da reg. tablice niti ne omenjam.
V času, ko je slika nastala (1.9) se še ni začelo deževno obdobje in tudi na sliki se vidi suha cesta se pravi, da je daljše obdobje vozil podnevi "brez luči".
Edina olajševalna okoliščina je, da je priden in v soboto ob pol peth popoldan še vedno dela
evil.gif

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
sploh niso gume vedno krivec...jaz sem od enga mojstra dobil v vetrobransko steklo pri 90km/h kamen, ko sem vozil za njim in je zapeljal v luknjo, nakar so iz "odbijaca" kiperja, ki je pred tem stresal pesek, poleteli kamni kot sibrovka v moj avto in steklo.
Potreben je bil malo hollywoodski scenarij, da sem mojstra ustavil , nakar mi je po nekajminutnem jokanju podpisal evropsko porocilo za poskodovano steklo. Za okruske na motornem pokrovu mu sploh nisem tezil, pa bi mu tudi lahko nemarnemu in brezbriznemu kekcu.

tukaj je ze polno kamenja odletelo dol (postfestum slika)

Podpisal ti je ? Jaz ti nebi nikoli in nikdar podpisal nekaj, kar mi ti ne moreš dokazat, da je res priletelo izpod mojega vozila. Kaj pa če si ti že imel poškodovano šipo in ker te je strah uveljavljat preko svoje zavarovalnice, si se pač ob primernem vremenu in času zapeljal iskat svojo "žrtev". In ker si prebrisan, si vedel, da je za tako stvar najbolje zapeljati za primerno tovorno vozilo in izpeljat svoj scenarij. Ga ni policista, ki lahko brez dokazov trdi, da je kamen v tvojo šipo res priletel izpod tega vozila. Ko sem pred leti kupil nov osebni avto, mi je po treh mesecih tip v avtopralnici ven izbil levo ogledalo, ker je preblizu pral z vapom. Ni hotel ničesar podpisat ali plačati škodo, ker je trdil, da je bilo to podtaknjeno in da sem v pralnico prišel ravno z tem namenom. In ima prav, on ne more meni dokazat in jaz ne morem njemu dokazat. Lahko bi se pa v nedogled vleklo nabijanje svojega prav za lažje spanje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Zakaj bi se sploh kdo ukvarjal s tem in lovil kamijonarja? Po možnosti še fašeš po gobcu ene par, se splača?

Saj zavarovalnice pa ja krijejo poškodbe stekla brez problema. Samo rečeš, da si fasal na cesti, pa roka.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
v mojem primeru, ce nebi podpisal bi se pac pogovarjal s policaji se za kaj drugega v avto pa tudi nisem bil sam.

ustavil pa sem ga zato, ker to ni bilo prvic da bi se mi na tej trai to zgodilo in je bil pac trenutek ko je tudi meni zaradi idotov pac prekipelo. Fizicno obracunavanje - takrat sem samo cakal, da bo potegnilo v to smer...brez skrbi bi se dosti slabse koncalo zanj.

malomarneze takega kova bi morala policija fajn strafat, da bi se nasjednjic spomnil in potegnil magari s cevljem cez tisto kurcevo cev in z roko po robu kasona.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Ja zdaj če si nek chuck norris, potem se res lahko greš kaj takega, ampak dvomim, da so tu sami taki.

Pri fizičnem obračunovanju VEDNO potegneš krajši, oz so posledice negativne.Če on tebe nalomi, si polomljen, če pa ti njega, pa te bo tožil, ali pa hujše, pripeljal kolege, cigane, pa jih boš še enkrat dobil.

Se splača?

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
v mojem primeru, ce nebi podpisal bi se pac pogovarjal s policaji se za kaj drugega v avto pa tudi nisem bil sam.

ustavil pa sem ga zato, ker to ni bilo prvic da bi se mi na tej trai to zgodilo in je bil pac trenutek ko je tudi meni zaradi idotov pac prekipelo. Fizicno obracunavanje - takrat sem samo cakal, da bo potegnilo v to smer...brez skrbi bi se dosti slabse koncalo zanj.

malomarneze takega kova bi morala policija fajn strafat, da bi se nasjednjic spomnil in potegnil magari s cevljem cez tisto kurcevo cev in z roko po robu kasona.

Mater, jaz pa vsakodnevno srečujem take pacijente in jim lepo pomaham, da če imajo kaj, naj ustavijo..potem pa dajo repeka med nogice in gasa. Da si ne boš kaj naredil. Policaj bi pa kaj ? Njemu ukazal, da mora podpisati tvoje papirje ? Ali bi se šli debato; Je to vaše tovorno vozilo ? Ja. Ste bili na gradbišču ? Ja. Je ta umazana sled na cesti za vami vaša ? Ja. So gume umazane ? Ja. Kamen, ki je priletel na to vozilo je izključno izpod vašega vozila. A res ? Kdo to pravi ? Medtem, ko voznik opravlja delo in si ti na izletu, seveda z ne varnostno razdaljo voziš za vozilom, lahko in sprejmem vse kazni, ki mi jih nabije policist od gradbišča do tam, kjer si ti pacijent že z razbito šipo prišel izpeljati svoj scenarij. Nikakor mi pa ne more noben zahtevati, da podpišem nek papirček, samo zato, ker mi je en pisarniček rekel, da je kamen priletel izpod mojega vozila. Pa lahko imaš šplj kravatarjev zraven v avtu.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.091
113
v lokalni ostariji
eh nabasal je na šoferja, ki se matra za svoj dnar. najbrž ni imel še tahografa zrihtanga pa kakšno pivo pri malci... ali pa se enostavno ni hotel prepirat s "intelektualcem"...

eni prav iščejo način kako zajebat sodržavljana...

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
tvoje zbluzeno razmisljanje me prav nic ne zanima, verjemi pa, da bi tenko piskal, da si na mestu tegale majstra, ki je bil celo korekten za raliko od tvojega arogantnega napihovanja na forumu...pezdeti.press

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Kaj pa nepričakovano ustavljanje tovornjaka v "holiwoodskem scenariju" je pa v skladu z zakonom?
Če bi prišli policaji bi najverjetneje ti plačal kazen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.294
7.058
113
Verjetno bi še policaja nalomil, če bi mu kaj težil, vsaj glede na pisanje je nek opasn tip.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
ja res je..jaz sem kriv, ker mi je iz napol zabetoniranega kamiona popadala svinjarija, razbila avto in sem si celo drznil cloveka ustaviti, ga opomnit na nepravilnost in poskrbeti za varnost tudi drugih v prometu ter za nastalo skodo celo zahtevati uradni zaznamek?!?

Doloceni ste res vredni ...kako naj recem... posebne obravnave...ste prav POSEBNI :D

ja res ni cudno da imamo tako vlado kot je, ce je volilno telo sestavljeno iz tako degenerirane mentalitete, ki ne zna postraviti fokusa v pravo smer in je preprican da zanj ne veljajo pravila.

Cestitam....sem ze pozabil, da se tukaj zbira sama smetana....:D