Če delaš s ploščo al pa v krušni peči, mora bit pica FUL tanka, ker se itak peče zelo hitro. Drgač se testo okol in okol že zdavnaj skuri, ko se zgoraj šele začne sir dvigat (pomeni, da je skoz in skoz pečeno in jo vzameš ven). Mi delamo čist klasično, ker moraš sicer kamen prej ogrevat. Enkrat smo probal samo na peki papirju.
Obvezno tanko valjanje in malo sestavin za obložit:
Priprave
V pečici: ni na kamnu, ampak samo na peki papirju v pladnu:
peka
Tole je pakončni izdelek:
konec
Drugače je pa izziv narest pico pod peko, sam rabiš pravo posodo. Pri žlahti to prakticirajo in je ful dobra, tud če je ful debela. Pod peko se tudi štrudl dobro speče.
Obvezno tanko valjanje in malo sestavin za obložit:
Priprave
V pečici: ni na kamnu, ampak samo na peki papirju v pladnu:
peka
Tole je pakončni izdelek:
konec
Drugače je pa izziv narest pico pod peko, sam rabiš pravo posodo. Pri žlahti to prakticirajo in je ful dobra, tud če je ful debela. Pod peko se tudi štrudl dobro speče.