Kaj je zdaj to za en hudič. Ta p.....n Citroen

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Heh, tudi sam sem dobil mail, da sem nedavno kupil Citroena in da se priporočajo za izpolnitev ankete. Fajn gesta, edino en problem: v življenju še nisem kupil novega Citroena
evil.gif
.
Izgleda imajo ''rahle'' težave z bazami
grin1.gif
.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Lahko da se je kdo od prodajalcev zmotil in napisal napačni mail (včasih je dovolj da manjka ali doda piko...) stranke, ki je imela podobno ali enako ime tvojemu.

Ankete o zadovoljstvu strank pošljejo na mail na podlagi spletnega obrazca, ki ga izpolni prodajalec ko izda avto.

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Mnjah, dosti napak se torej dogaja pri Citroenu
smile-1.gif

Sicer pa, ce ima kdo tako ime, kot je moj mail, na katerega sem dobil, potem pa tudi.....

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Bolni so kupci, ki oddajo (pravilen) e-mail ob nakupu artikla (vozila).

Tako, ja. Najbolje je nič povedat, še naslova ne. Nič hudega, če je potem kak vpoklic, za katerega te ne morejo obvestit ...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Tako, ja. Najbolje je nič povedat, še naslova ne. Nič hudega, če je potem kak vpoklic, za katerega te ne morejo obvestit ...

Ko placas racun (po moznosti na puf ...), tako ali tako dobijo tvoj domaci naslov, kamor lahko mirno posljejo obvestilo, brez da te zasuvajo s spamom. Fizicna posta stane nekaj deset centov po kosu, e-mail spam stane priblizno 0 centov po kosu.

Sicer je pa zanimivo, da si privlekel vpoklice v temo, kjer je bil govor o tem kako Citroen spama ljudi, ki niso kupili njihovega avtomobila. Ze za to si zasluzis deset internetsov
zmaga.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.675
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Zakaj pa ne dati pravilnega maila? Samo daš tistega, ki ga imaš za spam
evil.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:

Ko placas racun (po moznosti na puf ...), tako ali tako dobijo tvoj domaci naslov, kamor lahko mirno posljejo obvestilo, brez da te zasuvajo s spamom. Fizicna posta stane nekaj deset centov po kosu, e-mail spam stane priblizno 0 centov po kosu.

Sicer je pa zanimivo, da si privlekel vpoklice v temo, kjer je bil govor o tem kako Citroen spama ljudi, ki niso kupili njihovega avtomobila. Ze za to si zasluzis deset internetsov
zmaga.gif

Varčujejo ... Tudi pri nas raje mailamo.
Zakaj so poslali nekomu, ki ni kupec, je bilo pa dokaj dobro zazjenjeno, če se še prav smpomnim začetka teme.

In mimogrede: ne glede na to, ali ti pošiljjo fizično ali po meilu, imaš prvico zahtevat, da ti nehajo.