Kakšne koledarje imate?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Jaz nobenega, še, pa vi? iščem predlog za kaki dober koledar..... torej, brez reklam za kako firmo, nogometna, gasilska oz. kaka druga društva
smile-1.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
V sobi nimam niti enega...
Po stanovanju jih je pa kar nekaj...nobeden pa ni omembe vreden
grin1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jaz nobenega, še, pa vi? iščem predlog za kaki dober koledar..... torej, brez reklam za kako firmo, nogometna, gasilska oz. kaka druga društva
smile-1.gif
Jaz sem si dal narediti svoj koledar!
cheer.gif
Izbral sem svoje zanimive fotke, poslal po mailu in so mi ga naredili!

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Doma na steni visi koledar od gasilcev.

Drugače pa sama uporabljam koledar na telefonu in računalniku.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
V sobi imam dva, enega pri mizi (ko sem na compu ga imam na desni) in enega na mizi, s prostorom za zapisovat zadeve. Enega imam nad TVjem, da lahko s postelje študiram kdaj imam kakšne obveznosti. Uporabljam še vsakodnevni notesniček Akta S'Cool, in pa občasno opomnik na GSMu, če je kaj nujnega.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa še vedno kaj pozabiš.
grin1.gif

Jaz si nikoli nisem mogla zapisovati zadev na papirnati koledar. Me je minila organizacija, še preden sem se je lotila. Mi je veliko lažje v telefon vtipkati opomnik.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Od tehle starih čičotov.
wink-1.gif

http://www.7eplus.si/kdosmo.htm
(vedno podpiram folk, ki je zagnan, četudi od tega ne bo imel nikakršne materialne koristi.press).

Moja firma se je letos odločila, da ne bo delala koledarjev, zastonj delati reklamo neki žnj firmi se mi zdi pa tudi neumno.
In tako je bil izbran tale koledarček tehle starih norčkov.

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
V garaži obvezno visi setveni koledar. V kuhinji pa ponavadi tisti, ki je najlepši. Pa še to se mesece premika po potrebi, ko mora kdo kej pogledat na njega.
smile-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Meni je pa letos po dolgem času spet prišel v roke koledar s fotografijami primerkov največjega in najlepšega oblikovalskega dosežka v človeški zgodovini, ki se je obdržal skozi celotno zgodovino človeštva in je še danes oboževan. Koledar visi v moji sobi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz vsako leto dobim od lastnice par trgovin v MB koledar od Coca Cole - A1 plakat (pa vedno sem žejn ko ga gledam
grin1.gif
). Letošnji je ful lep, ledene flaške.

Drugače pa imam še na mizi ''večni'' koledar National Geographica (za vsak dan je list s fotografijo, ni pa napisan dan v tednu).

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Moj koledar je lani dobil novo preobleko, ko sem nadgradil MC Office.
smile-1.gif
Na steni pa nobenega, zanimivo pravzaprav sploh nisem dobil nobenega koledarja v tiskani izdaji za 2008.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sami geekz0rji
grin1.gif

Meni pa kljub temu da uporabljam telefonskega mora nekaj viseti v sobi. Že zato ker če je lep popestri sobo
smile-1.gif
videl sem decembra v Šparu lepe koledarje, od U2, Rolling Stones in podobne, še kar poceni so bili (ona varianta ko je za vsak mesec nov list), če mogoče ve kje bi se dalo to dobiti? Oni žal nimajo več.