Kako uspešen je novi prometni zakon?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če iščeš posrednega krivca za svojo neumnost lahko po tvojem sistemu prav tako obdolžiš vse po vrsti.
Začneš pa lahko od svojega pradedka, ker je naredu tvojega dedka, ta pa je naredu tvojega očeta in zato je tudi tvoj oče kriv, da si ti tako trapasto prehiteval. Saj, če ti nebi imel svojih prednikov, te na cesti nebi blo in zato tudi nesreče nebi naredil.
Ti bi za svojo lastno pizdarijo rad obdolžil druge, knede?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Sem te, ampak pričakujem, da se boš nekoč spametoval in da ne boš kar naprej pobiral neumnosti od kanonov kot so vaginko, XXL in podobno otročad...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Stardec dej si že enkrat priznaj da taki kot smo jaz in Shiner dinamiki ki jim je vseen zate. Mi ga radi tišimo ker nam je to v veselje. Za to ceno je to tist kar dobiš. Pa rečem nej nam dajo stezo za znoret, pa vi rečete sej imate Grobnik... To je tok stroškov da grem dol kot da bi plčau eno kazen. Zakaj bi dol hodu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz vem, da je vam cestnim norcem vseeno za druge.
In ker tebe skrbijo stroški za potovanje na Grobnik, je za tvojo bolezen edino učinkovito zdravilo, orenk denarna kazen. Ti si zdaj potrdil in dokazal, da je novi zakon pravilen in kaznovalna politika prava. Kazni je treba samo še dvignit. Še zmeraj, kot vidimo iz tvojega primera, so kazni prenizke.
Lepo si to priznal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ravno tako bi lahko rekel za tebe da ne bi bilo cincarjev na cesti če ne bi bilo tvoj prababice babice matke in posledično tudi tebe!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz vem, da je vam cestnim norcem vseeno za druge.
In ker tebe skrbijo stroški za potovanje na Grobnik, je za tvojo bolezen edino učinkovito zdravilo, orenk denarna kazen. Ti si zdaj potrdil in dokazal, da je novi zakon pravilen in kaznovalna politika prava. Kazni je treba samo še dvignit. Še zmeraj, kot vidimo iz tvojega primera, so kazni prenizke.
Lepo si to priznal.

Aha in pol ko bodo 2000 bom pa kr naenkrat začel hodt na Grobnik? Pa to sem itak naštel kot en od izgovorov ki jih podate na naše divjanje. Še nobene konstruktivne ideje nimate da bi zmanjšal nesreče in smrti. ker mene osebno kazni ne motijo ker še vedno divjam in me še niso ustavl odkar je novi zakon. verjetno tud nebom zmanjšal. Pa tud če fašm 1000 eur kazni me boli [censored] ker jih lahko brez problema odplačam, tko kot enmu direktorju ali dilerju ka se vozi z xy dragim avtom. A pol bo nekdo za čist brezveno napako plaču take kazni da gre lahko samo na cesto (pa ne mislim da se gre pelat) Bomo vidl kok bo na koncu leta kazal proračun...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
stari misli da se ljudje spremenijo če jih udariš po žepu! Tu se on moti skoz nekaj bluzi kaj konkretnega pa še ni napisal!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Sej v tem kapitalizmu itak vsi sam še na keš gledajo. eni ki gledamo na užitek pa trpimo pol jebeštrga.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz ga še imam in ga tudi nameravam obdržati!
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
že 4 leta imam petkico pa sem dobil celih 100 eur kazni za prehitro vožnjo. Tko da mam še vse pike. Pač rad hitr vozim vendar tko da ne ogrožam drugih ane (nobene nesreče). Tko da ni vse v hitrosti , mislim da je veliko več v znanju in poznavanju pravil ceste in izkušnjah, opzaovanju. In zato so kazni previsoke.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pač rad hitr vozim vendar tko da ne ogrožam drugih ane (nobene nesreče). Tko da ni vse v hitrosti , mislim da je veliko več v znanju in poznavanju pravil ceste in izkušnjah, opzaovanju.

hmmmmm ... jaz pa sem mislila, da ti da policaj kazen, če prekoračiš omejitev, ki je napisana na znaku??

Če se jaz teh omejitev držim nikakor ne morem reči, da sem dinamičen voznik.

Če sem torej dinamičen voznik - bom plačala kazen, dobila pike...

Res vas ne razumem, kako ste lahko tako zelo dinamični brez ene same kazni??
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Dinamični smo tko da vemo kje policaji stojijo. Pa da dirkamo takrat ko ni velik avtov na cesti, ali na kkšn obrobnih cestah.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Prej si napisal:
Citat:
Pač rad hitr vozim vendar tko da ne ogrožam drugih ane (nobene nesreče).

Sedaj pa:
Citat:
Dinamični smo tko da vemo kje policaji stojijo.

in

Citat:
Ali pa da spizdiš policajem, to tud rata kdaj.

Misliš, da se to dvoje ne izključuje??
Po mojem razumevanju se nič od zgoraj citiranega ne izključuje.

če si prekoračil dovoljeno hitrost še ne pomeni, da tud koga res ogrožaš.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Prej si napisal:
Citat:
Pač rad hitr vozim vendar tko da ne ogrožam drugih ane (nobene nesreče).

Sedaj pa:
Citat:
Dinamični smo tko da vemo kje policaji stojijo.

in

Citat:
Ali pa da spizdiš policajem, to tud rata kdaj.

Misliš, da se to dvoje ne izključuje??
Po mojem razumevanju se nič od zgoraj citiranega ne izključuje.

če si prekoračil dovoljeno hitrost še ne pomeni, da tud koga res ogrožaš.

Torej so prometni znaki postavljeni za brez-veze?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.