ksz..
Mene zmoti, da tuš kabina ni čista. Jaz po vsakem tuširanju obrišem tuš kabino, ker se drugače iz prozorne spremeni v mat belo. Priznam, da če sem kje na obisku in grem v kopalnico, da to najprej pogledam in se včasih kar malo zgražam, da folk ni tok, da bi to spucal. Še huje mi je, da pridem nekam na obisk, pa je v banji ali tuš kabini kg dlak in las. Ja fuuuuj noo.
Moti me tudi prah. Prah se pozimi še hitreje nabira zaradi kurjave in če ga brišeš 1x na 14 dni, maš ornk velik dela. Poznam pa kar nekaj ljudi, ki se s prahom ne obremenjujejo in ga brišejo takrat, ko je to res že nujno ( knjige in police spremenijo barvo v neprepoznavno različico).
Ne prensem tudi, da se kupičijo stvari, ki jih ne potrebuješ. Razne škatle in etikete pa ta jajca. Vrži stran takoj.
Sama sem minimalist, ker mi gre skrajno na živce, da bi imela polno ene krame po policah, konec tedna pa veselico s čiščenjem. Med tednom nimam časa čistit, zato je zame sobota. Police imam skoraj prazne, okenske police so prazne, nikjer tepihov in teh stvari. Rada imam čisto stanovanje in obolevam pri ljdueh, ki imajo krame in raznih kičarij toliko, da ne poucajo ničesar.