pa saj pravim, vsak naj ima kakor želi, ni moj namen, da bi zdaj nekdo napisal, da njega pa nekaj ne moti, če je umazano, pa bi šlo potem pol alterja "v luft", da je svinja ... samo pravim, ne vem, mene npr. bi motilo, da odprem omaro pa ven padejo kupi oblek, ali pa bi bile obleke nezložene, pa ne da bi bila "picajzlasta", saj tudi sama kdaj v naglici kako "cunco" na hitro v omaro vržem (raje tako, kakor, da jo pustim nekje, kjer bi bilo dostopno za naše mačke, ki komaj čakajo na kaj takega, kjer se lahko valajo, spijo, jim je zanimivo, ker je nekaj "novega", pustijo kako dlako) pa potem kasneje, ko imam čas zložim, po potrebi prej zlikam, to ne pomeni, da je nekdo, ki ima tako, zame svinja, njega/nje to npr. ne moti, tudi ni moteče za obiske, je pa lahko moteče za sobivajočega ... npr. moja znanka ima za moje standarde čisto, če potegnem povprečje videnega, ima pa nad povprečjem, pa jo npr. zelo moti, ker se ji pri kadi dela plesen ... ta plesen je pod silikonom (se pravi ni bilo dobro narejeno) in se je ne da počistiti, moti jo po mojem predvsem zato, ker je hiša dokaj nova in se je to naredilo, se pravi se zaveda, da to ni nečistoča, tudi mene npr. to ne moti, saj se da razlikovati med tem, da je to spodaj, da je površina čista in tem, da tam že leta ni nihče nič počistil. bi me pa npr. motilo oz. jaz ne bi imela tam plesen, ki se jo da počistiti, pa ne govorim o tem, da bi to človek čistil non stop, pač po potrebi ja, ko se nabere se počisti, nekaterih pa to pač sploh ne moti ... npr. moja sobivalka kadi "kot turk", je kajenje omejeno samo na en prostor (kuhinjo) posledično se na oknih nabira nečistoča (porumenijo), saj se tudi npr. zaradi kuhanja, ampak je to zanemarljivo napram cigaretnemu dimu, zato jih je za moje pojme potrbno večkrat očistiti, nje to ne moti, mene zelo, pa ne da bi zdaj kar umrla, me pa moti, se pravi ne rabijo biti okna non stop snežno bela, ko pa porumenijo je pa zame tu meja ... posoda, mene pač ostanki hrane, pijače (robovi, koščki) motijo, ne motijo me obrisi kapljic, ki ostanejo, če posoda ni bila npr. pobrisana, tudi kak lasek ali živalsko dlakico preživim