Kako ste plačali avto?

Kako ste plačali avto?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
50% keš, ostalo leasing na 3 leta z zeloooo nizkimi obrestmi, ker sem tako dobil letno 50% popusta pri AK in AO
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Enkrat na mesec odpreš enako temo [censored] zabiti. Pa kaj ti ni jasno, če si ti taki klošar da enga starega korejca nemorš skeširat, kaj bi rad našel tolažbo v tem če so tudi drugi zapufani za avto? Pa goni se u [censored] [censored] en. In če te že zanima, skeširal sem ga, tele noro.

Over & out.

(nič nisem pil)
zmaga.gif

Nazadnje uredil moderator:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
V naturalijah
cool-1.gif

Pisan je na lubico, vzdržujem, zavarujem in tankam ga sam
tongue-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Enkrat na mesec odpreš enako temo [censored] zabiti. Pa kaj ti ni jasno, če si ti taki klošar da enga starega korejca nemorš skeširat, kaj bi rad našel tolažbo v tem če so tudi drugi zapufani za avto? Pa goni se u [censored] [censored] en. In če te že zanima, skeširal sem ga, tele noro.

Over & out.

(nič nisem pil)
zmaga.gif

zmaga.gif

WORD!

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
keš itak, ka pa je 50 čuku za avto.. drobiž..
evil.gif

Jaz pridem v avtotrgovino, zberem avto, pa na koncu ko me prodajalec vpraša; "A ga bote vzeli?"
Mu samo odvrnem; "Ja, v vseh možnih barvah!"

467716-post_slo.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zraven pa potisneš še enega vijoličnega prodajalcu v žep, da bo mel za kavo, ker je tako simpatično pristopil do tebe.
priden.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Za peroksidne bjonde je dobro, če maš 6 let stare gare na leasing, ker se prvič leasing ful dobro sliši, drugič pa bejba ob tej besedi ne pomisli na tvoje mesečne plačilne naloge, ampak da je to oh in sploh stopnja opreme pri takem avtu.