Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Tukaj ji pa dam popolnoma prav!:
Citat:
»Utapljam se v prošnjah za pomoč, pošiljam svoj denar, oblačila, pakete hrane, sodelujem v humanitarnih akcijah, darujem za humanitarne avkcije, pošiljam esemese, objavljam tisto, za kar me ljudje prosijo, zastonj nastopam ... Vse to, da pomagam! Vendar sem samo posameznik, ki se trudi nekaj narediti v sistemu, ki globalno ne deluje! Večini pa se ni zdelo vredno priti niti do volišča. Zato smatram, da je za večino tako, kot je – v redu. Zato imam vsega tega dovolj! Če je tako v redu, naj bo v redu! Da ne bo pomote! Svobodo do izbire vedno zagovarjam, čeprav je izbira morda kdaj drugačna od moje. Ampak preklete lenobe in nezainteresiranosti v časih, kot jih imamo zdaj, pa res ne razumem! Kaj vam je ljudje? Zakaj se ne zbudite? Zakaj spite?« je Saša Lendero še dodaja v jezi.
Ne....To je del propagande....KRIVI so VOLILCI...izvzeto iz konteksta....Lenoba volilcev je samo del problema, ki pa ni glavni.
Razni estradniki in ostali znani ljudje, v takem sistemu("prostovolno"!?) agitirajo za v bistvu status quo. Ne glede kolk so nam všeč ali ne, so ti odvisni od sistema, ki jih je istrelil v zvezde. Njihov pogled je bil in vedno bo...če sem jst lahko uspel....potem je problem v tistem, ki ni uspel...Naj nam bo jasno...nekateri so garači, dobri v tem, kar počnejo....pa vendar zaradi tega je njihovo agitiranje ravno nevarno...Volitve, niso zato, da nekdo zmaga...pač pa selekcija, med politiki in opcijami...Mislim, da je ljudem zmer bolj jasno....da noben politik ali opcija ni to, kar govori(ponavadi ravno obratno)...mislim, da se bo začelo spreminjati, ko bomo volilci imeli sploh koga na izbiro in ne, ko bomo prišli na volitve v 100% udeležbi...na izbiro bomo pa imeri SD, PS in SDS.