Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jaoo.... a bi moral vseh 20 napisat, da bo nekdo razumel kaj sem hotel povedati?????????????????????
Takšnih, ki so do sedaj je lahko 50, pa ne bo nič drugače!!! e jaz hodim na volitve ali ne ni pomembno. Govori se o tem, zakaj ljudje ne hodijo na volitve. Sploh pa ne vem, kaj si hotel povedati z repliko
Citat: Uporabnik skala pravi:
ker večina teh sploh nikoli ni bila v parlamentu ne veš ali so taki kot ti ki so že bili v parlamentu.
no uživaj še naprej v svojem prepričanju
Citat:
Veš Gvido, mlad politik je glih tak ku mlado prase,
je mičken, luštkan, zlat ga ni nankar za en par klobasc,
ma hitro pole ka ga človk h koritu v štalo nese,
zredi se, usmradi se an rata z njega velik prasc.
Citat: Uporabnik skala pravi:
ker večina teh sploh nikoli ni bila v parlamentu ne veš ali so taki kot ti ki so že bili v parlamentu.
no uživaj še naprej v svojem prepričanju
Zdajle mi je prišlo pa tole na misel:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ky5jLFSaAZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Citat:
Veš Gvido, mlad politik je glih tak ku mlado prase,
je mičken, luštkan, zlat ga ni nankar za en par klobasc,
ma hitro pole ka ga človk h koritu v štalo nese,
zredi se, usmradi se an rata z njega velik prasc.
Citat:
Ben ahti, Gvido, tist bot ka elovk nee za jest vee nima,
zakolje, kar je v ?tali an obesi na rampin,
an pravjo Gvido, da bo ljetos stra?no huda zima,
zna bet, da tudi zate hmali pride cajt kolin.
meni se zdi da tu ne misli diretno koline ampak sestop iz oblasti. to pa prinese le če se veliko ljudi udeleži volitev in voli nekoga, ki še ni bil na oblasti. ko se ta skvari je na vrsti naslednji... in naslednji... pri nas so vedno isti.
Argumentiraš zelo dobro kar sam. Ostalim sploh ni treba veliko pisati in se truditi. Kdaj boš ugotovil, da za zadnjo besedo na forumu ne dobiš odlikovanja?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.