Ni tako preprosto to.Rabelj izvršuje smrt. Javi se, če ti je to tako všeč.
Evtanazija je kompleksna stvar, tudi zakoni zanjo ne morejo biti spisani preprosto. In zdravnik, ki jo je pripravljen opraviti je zadnji v verigi odločevalcev.
Ni tako preprosto to.Rabelj izvršuje smrt. Javi se, če ti je to tako všeč.
Model, ti si tisti, ki se mešaš v življenje drugih. Ti se s tem, ko hočeš crknit, mešaš v življenjhe tistega, kateremu hočeš naprtit svoj umor. Ubij se sam, preden boš nesposoben, da se sam ubiješ.Glej stardec. Ti delaj s svojim življenjem kar hočeš, nam pa dopusti, da mi delalo s svojim, kar mi hočemo. Jasno? Ti se lahko celi nepokreten, posran itd. hebeš 10 let, mi dol visi. Jaz se ne mislim.
A ti bedak bi ubil svojega otroka ali svojo mater, če bi te prosila, da ju ubij?Glej stardec. Ti delaj s svojim življenjem kar hočeš, nam pa dopusti, da mi delalo s svojim, kar mi hočemo. Jasno? Ti se lahko celi nepokreten, posran itd. hebeš 10 let, mi dol visi. Jaz se ne mislim.
Daj umiri konje.A ti bedak bi ubil svojega otroka ali svojo mater, če bi te prosila, da ju ubij?
Nočem biti žaljiv, ampak dvomim, da ve.A ti sploh veš za kaj gre pri evtanaziji?
Lari fari. Današnja medicina zna poskrbet da bolnika nič ne boli ali pa da se ne zaveda in tako potem lahko vsak umre "dostojno" po naravni poti.Ravno včeraj umrl oče od kolega... Hiral en mesec brez hrane, v bolečinah, čakal na smrt.....
nobenemu ne privoščim take smrti...
Samo bedak, morilec, pa rdečuh drugim želi smrt.Daj umiri konje.
A ti sploh veš za kaj gre pri evtanaziji?
Sem pričakoval tak odgovor od tebe. Bravo.Samo bedak, morilec, pa rdečuh drugim želi smrt.
Se pravi, da se odlocim da bi umrl potom evtanazije preden zgnijem in umrem od bolecin ni ok.Lari fari. Današnja medicina zna poskrbet da bolnika nič ne boli ali pa da se ne zaveda in tako potem lahko vsak umre "dostojno" po naravni poti.
vav, to pa je komentar....Lari fari. Današnja medicina zna poskrbet da bolnika nič ne boli ali pa da se ne zaveda in tako potem lahko vsak umre "dostojno" po naravni poti.
Pozabil si odgovort na moje vprašanje, ali bi ti ubil svojega otroka, svojo mater ali pa kogar koli drugega, če bi te prosil da ga ubij.Nočem biti žaljiv, ampak dvomim, da ve.
Da se poskrbet da se pred smrtjo ne zavedaš. Medicina zna poskrbet da ti pred smrtjo živiš v svojem svetu, v nebesih. Al pa v Murglah, če ti je tam bolj všeč in ker v nebesa ne verjameš.Se pravi, da se odlocim da bi umrl potom evtanazije preden zgnijem in umrem od bolecin ni ok.
Da bi pa sediran in zadet od analgetikov samo opazoval, premikal oci in vonjal kako propadam mesece in mesece ti je pa ok in uredu.
Aja zdaj mi je jasno. Ti misliš, da morajo bližnji poskrbeti za to.Pozabil si odgovort na moje vprašanje, ali bi ti ubil svojega otroka, svojo mater ali pa kogar koli drugega, če bi te prosil da ga ubij.
Če je otrok polnoleten in se je sam tako odločil, nimam nič proti. Evtanazija pa ne dopušča, da ti odločaš o smrti kogarkoli. Vsak posameznik se mora SAM, razumeš SAM, odločit. Se mi kar zdelo, da o tej zadevi nimaš pojma. Samo nekaj klobasaš tja v tri dni. Ostani raje pri cvičku.Pozabil si odgovort na moje vprašanje, ali bi ti ubil svojega otroka, svojo mater ali pa kogar koli drugega, če bi te prosil da ga ubij.
No vidiš, tipičen pokvarjenec. Umor tvojega otroka ali mater bi ti naprtil nekomu drugemu., Komu bi ti to morilsko "veselje" naprtil? Javi se za takšno delo!Aja zdaj mi je jasno. Ti misliš, da morajo bližnji poskrbeti za to.
Torej ti priznaš, da bi ubil svojega lastnega otroka ali svojo lastno mater, če bi se onadva SAMA tako odločila in te prosila, da ju ubij?Če je otrok polnoleten in se je sam tako odločil, nimam nič proti. Evtanazija pa ne dopušča, da ti odločaš o smrti kogarkoli. Vsak posameznik se mora SAM, razumeš SAM, odločit. Se mi kar zdelo, da o tej zadevi nimaš pojma. Samo nekaj klobasaš tja v tri dni. Ostani raje pri cvičku.