Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ceste nič drugega ceste.....pri plačah 600-800€ lahko lastno stanovanje sanjamo, še najem predrag.....
kaj čakamo za ceste, halo ????????? !!!!!!!
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Sicer pa je tipično slovensko tudi, da hoče vsak svojo nepremičnino. Pa po tem ni nobene potrebe.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker sem si ga lahko? Eni si pa kupijo dober avto. Jaz imam pač cliota. In če grem pred fabrko v kateri delajo tisti, ki ne morejo do stanovanj, je 3/4 avtov boljših od mojega. Tudi to nekaj pove.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ker sem si ga lahko? Eni si pa kupijo dober avto. Jaz imam pač cliota. In če grem pred fabrko v kateri delajo tisti, ki ne morejo do stanovanj, je 3/4 avtov boljših od mojega. Tudi to nekaj pove.
Novega golfa si je pač lažje kupit kot novo stanovanje za 90k....
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz odprem forum, pogledam med vrstice in vidim čvek, zadnja tema samo Kako boste prišli do..... (ne piše celo) pa vem kdo
je odprl temo, kaj sprašuje, in kaj je njegova problematika
sicer pa na odpiralca teme;
Najdeš si punco, oba da imata 800€ službo, torej imata 1600k prihodka, 500 gre za kredit, ki ti ga pomagajo spacat
tvoji starši, babica in dedek, njeni starši in babica in dedek (oni ga najamejo, vidva ga plačujeta), v trinajstih letih mata
solidno 80k stanovanje.
Eni majo kredite na 25 let, tut 35,...
Kaj ti pa preostane drugega,...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Na mojo plačo dobim na 30 let max 40k € kredita......KAKO NAPREJ? NASVET?
Maš službo zame 1000€ + ?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz odprem forum, pogledam med vrstice in vidim čvek, zadnja tema samo Kako boste prišli do..... (ne piše celo) pa vem kdo
je odprl temo, kaj sprašuje, in kaj je njegova problematika
sicer pa na odpiralca teme;
Najdeš si punco, oba da imata 800€ službo, torej imata 1600k prihodka, 500 gre za kredit, ki ti ga pomagajo spacat
tvoji starši, babica in dedek, njeni starši in babica in dedek (oni ga najamejo, vidva ga plačujeta), v trinajstih letih mata
solidno 80k stanovanje.
Eni majo kredite na 25 let, tut 35,...
Kaj ti pa preostane drugega,...