Trenutno je edino važno vprašanje ali je tista plata v strehi homologirana.Vprašanje je samo eno: kako se bo dodana strešna plošča obnašala v primeru prevračanja vozila.
1. Ali bodo vari/lepljeni spoji zdržali ali pa se bo utrgala in udarila po potnikih.
2. Za koliko se bo ob udarcu upognila in s tem skrajšala prosto pot za glave potnikov v primeru prevračanja.
Nič kaj takšnega za naše strokovnjake za aluminij in analize po metodi končnih elementov.
vsakič ko kdo napiše za podjetje ki ima tujega lastnika da gre denar tja, malo umrem v sebi, kolk finančno nepismen narod smo.Res si bedak. In? Kaj je problem? Je bilo bolje prej, ko A Cosmos ni placeval zaposlenih? Nategoval stranke?
Kolikor vem, Wallis davke placuje v Sloveniji.
Če bi podrobni bral kar sem pisal bi videl, da nisem napisal, da so to naredili, ampam, da se to da narediti. Kot pa sem napisal, nek BMWblog nima smisla komentirati, ker gre za osebne zamere in natolcevanja. Kot tudi to, da ima avto v homologaciji napisano strešno okno. Še nisem videl takšne homologacije…
Torej (po slikah sodeč) so samo odstranili strešno okno, nalepili gor streho od drugega modela, niti niso odstranili gumba za pomik strehe in niti se niso potrudili, da bi zapolnili luknjo in tapicirali pošteno. Pa tako je naš cenjeni Vojnik govoril, da bodo vzeli streho od original 750Li brez strešnega okna, pač iz drugega trga...
Kakšno fleksibilnost?Pojma nimam, če se to še da. Tudi če se, bi moral naročnik potem pokazati nekaj fleksibilnosti, ni nujno, da bi jo.
Temu se reče strokovna predelava.
Torej (po slikah sodeč) so samo odstranili strešno okno, nalepili gor streho od drugega modela, niti niso odstranili gumba za pomik strehe in niti se niso potrudili, da bi zapolnili luknjo in tapicirali pošteno. Pa tako je naš cenjeni Vojnik govoril, da bodo vzeli streho od original 750Li brez strešnega okna, pač iz drugega trga...
Temu se reče strokovna predelava.
Me prav zanima, kako se bo ta odisejada iztekla.
Kdo gre stavit, da bo bmwblog dobil obisk kriminalistov ali kogarkoli že, da jim preda ime vira.