Teoretik torej, vse jasno.Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
A se pogovarjamo koliko ima kdo otrok in koliko so stari ali o smiselnosti/pravilnosti fizičnega kaznovanja otrok?
Teoretik torej, vse jasno.Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
A se pogovarjamo koliko ima kdo otrok in koliko so stari ali o smiselnosti/pravilnosti fizičnega kaznovanja otrok?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
sem kar vesel, da se obstajajo starsi, ki znajo udarit svojega otroka, ko si to zasluzi ne pa eno samo crkljanje in razvajanje. otrok ze pred prvim letom dobro ve koga lahko prenasa okoli prsta in koga ne.
MX razlaga o psih mi je tudi vsec
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Nismo ne vegetarianci, niti ne hodimo v vrtec Montessori (hmm, kaj to sploh je?). Viški vrtci so se mi zdeli kar vredu!
Namiguješ, da sem fan permisivne vzgoje?
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
sem kar vesel, da se obstajajo starsi, ki znajo udarit svojega otroka, ko si to zasluzi ne pa eno samo crkljanje in razvajanje. otrok ze pred prvim letom dobro ve koga lahko prenasa okoli prsta in koga ne.
Ampak imate pa precej slabe vesti, ko se takole trepljate po ramah in eden pred drugim opravičujete nasilje...
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Koliko otrok imaš in koliko so stari?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kako bi ti rešil ta problem?
Tabasco na mesto kjer grize. Bi zagrizla 1x pa nikol več.
Se ponavljam ampak; dosti metod ki jih uporabljamo pri malih psih še kako vžgejo pri otrocih, nenazadnje so
oni ko so malčki tudi samo male primitivne živalce... (primitivne v smislu pač da pogov ne pomaga ker ne razumejo drugače
kot fizično)
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Nismo ne vegetarianci, niti ne hodimo v vrtec Montessori (hmm, kaj to sploh je?). Viški vrtci so se mi zdeli kar vredu!
Namiguješ, da sem fan permisivne vzgoje?
Pa, um, ja...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ampak imate pa precej slabe vesti, ko se takole trepljate po ramah in eden pred drugim opravičujete nasilje...
Froca je treba scotat ko si to res zasluži! Ko sem čuval nečaka in ga za 25 sek pustil samega v bani mi je stočil
ene 10 vrčkov vode iz kadi, pa je točno vedel da se to ne dela, sem ga cufnil z vode, nagrobo obrisal in počil spat,
se je drl ene 10 minut, pa ga nisem šmirglal. Ni zadeve ponovil.
Enkrat mi je ipiko spustil. Se vrgel na tla in začel cepetat ker ni smel k sosedom, roko sem mu skoraj spipal ko sem ga
odvlekel v kopalnico pod leden tuš. V živlenju mi ni več tega naredil, ne meni ne staršem. Otrok me pa naravnost obožujem
ampak ve da ko ga biksa bo tukaj kazen brez usmiljenja in razne sladkarije pri meni hitro splavajo po vodi in to v takem smislu,
da me zraven gleda ko jem njegovo slaščico po malici. Tut igralne minute mu odtegnem, štorijo pred spanjem,...
Zadnjič sma mela deal, da pride od sosedov ko mu zapiska ura. Nadel sem mu staro casio in mu nastavil alarm tako da
je mel eno uro časa, pa modela ni bilo domov še nadaljnih 20 minut. Itak ga z strešne okne vidim direkt na dvorišče, tako da
sem čakal kdaj se bo sam spomnil.
Pa ni bilo kečapa k hrenovki (obožuje ga), več solate kot je deal, manj sladek kakav - smetana. Jaz pa sem si njegovo smetano
zvrhano nabasal na svoj kakav, in hrenovka je plavala v kečapu. Nič risanke, nič štorije.
V četrtek je prišel predčasno domov, da se boji, da ura ni zvonila, ker je že tak dolgo zunaj...
Zdaj je star 6 in ta trik s hrano vžiga totalno. Nesme pa človek met slabe vesti ker je otrok pač lačen. Ta lahkota ga vzgaja.
Sestra sicer tega ni zmožna, ker se ji začne jokat, pri meni pa mu je jasno že iz jasel, da jok pri meni ni plačilo za gušte.
Pa tamail pravi da ko bo vlki bo stric po poklicu.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Kako bi ti rešil ta problem?
Tabasco na mesto kjer grize. Bi zagrizla 1x pa nikol več.
Se ponavljam ampak; dosti metod ki jih uporabljamo pri malih psih še kako vžgejo pri otrocih, nenazadnje so
oni ko so malčki tudi samo male primitivne živalce... (primitivne v smislu pač da pogov ne pomaga ker ne razumejo drugače
kot fizično)
Seveda. Najbolje, da je cela nazamana s tabascom. Kako pa veš, kam te bo ugriznil?