Citat:
Uporabnik MUC pravi:
V sobo ga že nesemo, samo kaj ko je pikec že dovolj visok, da si sam odpre vrata. Ključavnic pa na notranjih vratih v hiši nimamo..
Dežuraj pred vrati, ko jih odpre ga skregaj in malo "scotaj" za roko,...
Jaz nečaka (6) čuvam že od nekdaj. In ko je delal štalo po flatu (risanje z voščenkami po bavalitu,...), sem ga za roko
odvlekel v njegovo sobo, ga posadil v kot in sem mu rekel naj gleda v kot dokler se ne vrnem. Krokodilje solze ne pomagajo.
Zaprl vrata si prinesel stol in sem dežural pred vrati. Mogoče kakih 10min. Prvič je prišel ven, in sem ga pošteno
skregal in nazaj v sobo. Ko sma pa mela malico pa ni dobil milhšnite po obroku.
To sem naredil 2x, in nikoli več ni delal štale po flatu in še danes sem zanj glavni. Medtem ko imata starša se zmeraj
težave z izsiljevanjem... Pa še tega ne počne ko sem blizu. Z milhšnito sem ga "dol kupil".
Še oče mu grozi da bo mene poklical če se bo grdo obnašal. (niti enkrat ga nisem zbačkal)
Poja prednost je da se mi ga neda razvajat, in mi ga je lažje met na ostro kot pa mu posvečat celega sebe.
Otrok tam do 10tega leta je kot pes, zvest in nikoli nebo zameril dlje kot pa eno uro.
Pred kakima dvema letoma sma mela štalo, kjer ga je poknila ipika, ker ga nisem pustil k sosedom na obisk (predtem je
zlato ribico počil v WC in potegnil vodo), sem ga pograbil za obe roki in odvlekel v kopalnico, pod tuš oblečenega
pa mrzlo vodo nanj.
Od takrat ipika zanj ne obstaja več.
Treba je bit malo krut zdaj ko se še neda verbalno reševat.