medsoseski odnosi, kaj pa drugega :(

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Lepo moralizirate, jaz sem pa na prejšnjem naslovu imel 2 soseda, ki se med seboj nista mogla in je eden brez vsakega razloga vpletel še nas na termanu vseh nas treh sosedov. Umirili smo mi tako, da smo ga poslali v k in sedaj ne govorimo več med seboj. Je pa krasna rešitev to. Brezvezna, glede na to, da je sosed le človek in ti ponavadi najhitreje pride v pomoč. Ampak ste lahko pametni, dokler sami ne boste dobili enega takega, ki se bo brez pravega razloga mujal. In tako sem jaz razumel prvi post. Lahko pa je bil povod na drugi strani in imate prav.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz...

evo mene nazaj ...

Soseda se izogibamo na veliko. Z njim se ne pogovarjamo, ne nasedamo na provokacije, na vse klice in obiske inspekcije, je ne posiljamo nazaj nad njih. Do zdaj so bili vsi obiski inspekcije brez rezultata oz. so bile vse resene v naso korist, ker vse delamo po crki zakona.

Za njihovo drvarnico sem zvedel, da so dobili dovoljenje od prejsnjega lastnika nase parcele, tako da se lahko obrisem pod nosom glede njihove crne gradnje, ki to niti ni. Sicer pa bistvo ni klicanje inspekcije, pac pa mir.

Ker smo v zelooo strnjenem naselju, je ze 1m stran od meje skorajda stena bajte na vsaki parceli, ce malo karikiram. Tista zadeva z 1m od soseda po zakonu ne velja vec, saj ni vec mera oddaljenoat, pac pa meja vpliva.

Mi je pa vsec idejo o tistih betonskih zidakih na kolesckih hihi morda si zmislim svojo varianto....