Kak je zdaj z zaročevanjem?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nekaj mi ni jasno zdaj...

Kaj pomeni da se zaročita;

- da se mata ful rada in da se bota poročila ko bo dnar/priložnosti/otrok/pravi čas
- da se mata ful rada ampak eden ali oba nista ziher če se bi poročila
- da se en drugega neupata vprašat če bi se poročila
- xy

Kdaj se ponavadi zaročimo? Ajde moj kolega rekorder se je poročil po pol leta veze in se ločil po 3 mesecih
bonk.gif

nakoncu pa še je skoraj bil ob pol bajte in avto.

Recimo da je neko normalno obdobje za poroko recimo ko se spoznas pri 21ih in se pri 27 poročiš, torej recimo 5-6
let prfektne veze, oba doštudirala, mata šihte in si želita otroka.

Kdaj se potemtakem zaročita? (recimo da se) Po 2 letih? Kaj če furaš kul vezo pa se ona/on noče zaročit?
Ker recimo jaz bi se zdaj zaročil bp. Itak nič ne potegne to za sabo, ali?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Evo od mene.
Hodila mislim da 4 leta ali 5
redface-1.gif
. Sem jo zaročil, čez par dni padla odločitev še za otroka in se v jeseni poročila. Od zaroke do poroke slabe pol leta.
Kaj je fora? Pojma ne vem
grin1.gif

Itak zdej že žvimo xy let skupaj, pa hiše pa otroc,... vse prej kot poroka.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Ej sam jz te spoštujem Malcom. Malo je takih ki se ne ustavijo pri eno glavo višjih od sebe =P

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Glejte človek vas nekaj praša kot prijatelje in da mu obrazložite in svetujete vi pa
zdaj tu not po temi že serjete nekaj po svoje!!!!!!!

zaroči se !!!!
komaj čakam fantovščino :p

alkohol.press

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ej sam jz te spoštujem Malcom. Malo je takih ki se ne ustavijo pri eno glavo višjih od sebe =P

Če si moja obuje šuhe s petami, je tudi višja od mene, pa mi prav paše, da ma rit bolj gori...
grin1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Jaz bi se zaročil takrat, ko bi planiral poroko, recimo kako leto prej se zaročita in potem poroka. Nebi pa se po enem letu zveze zaročil potem pa bi bil 8 let zaročen pa potem poroka. Brezveze je bit zaročen, ne?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
A ni tak da zaroka propade po enem letu ? Torej ko jo zarocis, mas eno leto casa da se porocita, druace je zopet free-for-all.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
to baje drži...
sicer pa ne vem natančno kako zgleda zaroka....
nekdo je že omenil nakit...
no moja ga je dobila , čez dober mesec sva določila datum, čez pol leta smo pa zakoličil....

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
no moja ga je dobila , čez dober mesec sva določila datum, čez pol leta smo pa zakoličil....

Same here, same here...
zmaga.gif

Mau simbolike, izkazovanja neskončne ljubezni in mau rajcanja familije kdaj bo gauda.
grin1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
A ni tak da zaroka propade po enem letu ? Torej ko jo zarocis, mas eno leto casa da se porocita, druace je zopet free-for-all.
smile-1.gif

Po ameriško vsekakor. Skratka zaročiš se, ko babo zaprosiš za roko. Torej takrat, ko se dva resno odločita poročit, o sami poroki pa še nimata čisto nobenih planov.

Btw., malcolm, kera za vraga je pa tebe na ketno privezala?
tongue-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ker recimo jaz bi se zdaj zaročil bp.
mxzena6.jpg

@Mx A to je tista, k si mel probleme z njo na morju (zarad starcev pa to)? al je to druga? Kokrkoli.. Za zaroko je prej bolš, da živita skupaj nekaj časa. Da vidta, kako bi laufala skupaj, če bi se vidla vsako jutro, vsak popoldne, ko prideš s šihta.. Ker to ni isto kot biti skupaj na morju 2 tedna.. Jz samo upam, da je tale slikca nastala kake 2-3 leta nazaj in da se je že mal zresnla.. Če pa ne-100 ljudi, 100 čudi
zmaga.gif
.
Mogoče bi blo bolš, da sta najprej na koruzi, pol se pa poročita. Odločt se morš pa itak sam in ne na podlagi naših mnenj (in žal podjebavanj
crazy1.gif
)...

lp