Kaj za ena je tale risanka?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A nista bila Mekota in Blekota?

Pajdo, podž sim.
hysterical-1.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Namreč spomnim se risank iz plastelinov in sicer sta bila to dve bunke iz plastelina, eden je bil malo večji (mislim da modre barve) in drugi malo manjši (zelene barve), hodila naokrog in uganjala razne pi*****
grin1.gif
V enem delu se spomnem, da je večji izmed teh tako popizdil, da se je kar začel spreminjat v razne oblike (avion, drevo, hudič...).

Jest se jih spomnim. Ne vem glih kakšne barve sta bla, ker smo takrat imeli takrat še ČB televizijo
smile-1.gif
. Večji je mrmral bolj v basu, manjši je pa bolj piskal. Tamal je kar naprej živciral večjega, da je kar naprej norel. Pa tavelk je imel bolj ploščato glavo.

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Namreč spomnim se risank iz plastelinov in sicer sta bila to dve bunke iz plastelina, eden je bil malo večji (mislim da modre barve) in drugi malo manjši (zelene barve), hodila naokrog in uganjala razne pi*****
grin1.gif
V enem delu se spomnem, da je večji izmed teh tako popizdil, da se je kar začel spreminjat v razne oblike (avion, drevo, hudič...).

Jest se jih spomnim. Ne vem glih kakšne barve sta bla, ker smo takrat imeli takrat še ČB televizijo
smile-1.gif
. Večji je mrmral bolj v basu, manjši je pa bolj piskal. Tamal je kar naprej živciral večjega, da je kar naprej norel. Pa tavelk je imel bolj ploščato glavo.

Ja to je to.
cheer.gif

Veš ime risanke mogoče?
smile-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Ourajt
zmaga.gif

Spodaj pa še ena od mojih all-time favourite (samo intro in outro, ni moje)

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik Mirko pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
grin1.gif

smile-1.gif

Ja to je to.
cheer.gif

Veš ime risanke mogoče?
smile-1.gif

Evo, pa smo našli tudi to (hvala mojemu bruderju)
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kaj je tisto za ena risanka, hroščojed ali nekaj podobnega?

Progast lik ki je žuželke....
Beetlejuice - po istoimenskem filmu, kjer je naslovno vlogo odigral Michael Keaton uno deklco pa Winona Ryder, pa tut Geena Davis je igrala, pa en od Baldwinov... Gledal ene 10x
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Najlepša hvala!

Moja je namreč tamali kupila neko oblekco pa sem rekel da je taka kot tale, ampak se nisem mogel spomnit kako se mu reče.
hysterical-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
MADONA,
HVALJEN JEZUS IN MARIJA, PA VES ZBOR NEBEŠKIH SVETNIKOV ZA TO TEMO!

Danes zvečer bomo gledali stare dobre risanke!
cheer.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Ker ni njihova produkcija in ne smejo tega kar tako dat. Neuradno pa rečejo, da si pač posnami, ko bodo predvajali :D

Oni ne dajo nič!

NIČ!!!!

Tudi njihove produkcije ne dajo od sebe (npr. kakšno oddajo studia ob 17H, ki je bil na določen dan).

Toliko o tem, kaj se da dobiti od RTV.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
MADONA,
HVALJEN JEZUS IN MARIJA, PA VES ZBOR NEBEŠKIH SVETNIKOV ZA TO TEMO!

Danes zvečer bomo gledali stare dobre risanke!
cheer.gif

Ja kaj majo pa vsi teli veze s to temo? Če komu, se zahvali meni, ki sem odprl to temo (sicer že nekaj cajta nazaj), oziroma sodelavki, ki mi je pokazala prvi filmček v tej temi.
smile-1.gif
)

Glede tega, kaj se da dobit od RTVSlo: Za lastno produkcijo sicer ne vem, sem pa 100%, da tujih ne dajo. Mogoče pa se da kej zrihtat, če maš veze.
grims-1.gif

Pa da ne bom čisto off, tele risanke mislim da še nismo omenili:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
OK,
Hvala tudi tebi.
grin1.gif

Za tujo je itak logično, za domačo pa v bistvu ne (lahko bi iz tega celo potegnili kakšen evro).
Ampak ne - oni nič ne dajo.
V bistvu gredo tako daleč, da ti celo v ksiht rečejo, da si jo snemi z neta.
No, pa si jo.
hysterical-1.gif

Drugač pa carske risanke. Vse po vrsti.
cheer.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Super tema! Kar nekaj stvari ste pripopali na katere sem že čisto pozabil. Sem se pa ravno včeraj spomin na ono špansko nadaljevanko...

Nas je kar očitno kar nekaj generacije 70 i nešto... (oz. tam okoli)