Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
sam kr solza v uč pride, ko se spomniš tistih časov ja... Lep video, dober komad in še boljši spomini na vse te risanke! in čisto vseh se spomnem! Kaj pa zdej ponujajo mulariji??? Same bedne nasilne računalniške "risanke"... žalostno.
Kaj pa Barbapapa? Tega ni še nihče omenil, zadnjič v Trstu sem opazil v eni izložbi igračo Barbamamo. Po principu "sej pol pridem iskat" sem ostal brez nje.
Sam pa ne znam več povedat v kateri trgovini so bili. Pač v eni tistih s podobno kramo. Spomnim se le to, da je bilo nekje v bližini Illy kofetarne, izložba trgovine je bila pod oboki... Itak smo sam laufal sem pa tja... Babe...
shit, mislim, da se mi sanja, kam približno ciljaš, sam to je kr deleč stran od mojga postanka. Bom vseen probala kaj skočit tm okol, pa bit pozorna na izložbe.
o faaak kake nostalgične spomine ste mi zbudili s temi risankami. Waaaaaaaaa kar vrnu bi se nazaj in gledal po "cele dneve" te risanke kot nekoč, ko še nismo meli drugih skrbi
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.