Kaj za ena je tale risanka?

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.059
74
48
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Kaj pa Barbapapa? Tega ni še nihče omenil, zadnjič v Trstu sem opazil v eni izložbi igračo Barbamamo. Po principu "sej pol pridem iskat" sem ostal brez nje.
frown-1.gif

Hip hip hip, strašni trik
cool-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
ksz....

Ste gledali kaj italijanskih risank? Namreč spomnim se risank iz plastelinov in sicer sta bila to dve bunke iz plastelina, eden je bil malo večji (mislim da modre barve) in drugi malo manjši (zelene barve), hodila naokrog in uganjala razne pi*****
grin1.gif
V enem delu se spomnem, da je večji izmed teh tako popizdil, da se je kar začel spreminjat v razne oblike (avion, drevo, hudič...).

Anybody?

Tole pa je ena podobna risanka, Mio Mao:

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
hehe, itak. Otrok v meni ...

Lepi spomini na te risanke plus tudi jaz sem to naredil, da bom lahko dal svojim za pogledat prave risanke, ne pa te bimbore k so zdaj na tv
10.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Jaz bi kakšnega hrabrega miška pogledal če je možno
smile-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
haha, kaj, boste h men domov po DVD pršli
grims-1.gif

Ja, imam slabo linijo. Trenutno se UL Hrabri Mišek, bo čez par minut, potem pa za Mitzy Plastelinca (al kaj sta). Počas pa z andrhtjo
zmaga.gif

p.s.: OTROC
hysterical-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Daj si v podpis link od tube, da hitrej najdem tole :p

redface-1.gif

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
jeje
grin1.gif

A je to to?

Glede torrentov in DVD-jev. Sicer je stvar bolj gledljiva na youtubu saj so napake zaradi slabe originalne kasete manj vidne.

Drugače pa lahko. Torrenta ne bi mogel sam laufat, imam preslabo linijo. Na koncu ko popravim zvok na vseh, se lahko zmenmo za DVDje.

Dal sem link od youtuba v podpis. Upam da ne bo kakšen metuzalem (stardec
evil.gif
) uletel pa se prtoževal da so risanke iz njegove mladosti npr. tele:

8miki1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
KSZ: ima morda kdo ''medvedek Usatko'' risanko, ce bi bila v slovenscini pa sploh bomba.

Sicer pa komaj cakam torrent. Ce bo treba seedat povejte, baje imam od ponedeljka 20/20 linijo.
nahrung002.gif