Kaj vse imate v avtomobilu?

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Torej kaj vse imate v svojem avtu?

Jaz imam prvo pomoč, rokavice, meter, lopato (zložljivo-majhno),anorak, dežnik...mogoče sem še kaj pozabil.

Bi rad videl, če je še kaj takega kar mi manjka :p

KONDOME!

no brez heca, jaz mam tole poleg nekaj tvojih navedenih zadev

ps ..na tvojem mestu (bi vsaj sedaj mel še) ketne, drgač mam še ono folijo za na šipo zoper sonce, eno rolo papirnatih brisač + par paketkov robčkov, čingume in bombone, kemik in blokec, parkirno uro ..pa fajn je met pa € v kovancih za kake parkomate in kask žeton(€ za vozičke za po štacunah

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
353
83
tam ko se terc po tori rola
Kaj vse je v avtomobilu...? A to misliš zdaj, ko je zima? Verige, zložljiva lopata, odeja, metlica, rokavice,..
Čez celo leto pa še: prva pomoč, žarnice, vlečna vrv, gasilni aparat, start kabli, vrv, orodje, WD40, dva dežnika, mini kompresor, ..

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Zdele ko glih pucam avto, vidim da mam se milo v spreju, plasticne kozarcke za sampanjec, kombinirke, lateks rokavice, nogavice, pipec, baterijska svetilka je itak na mobitelu. Drgac ste mi dal pa ze par idej
smile-1.gif
imam pa par stvari od nastetih po poklicni deformaciji :p

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Evo seznam moje robe: obvezna oprema, vojaški anorak, pulover, rokavice, kapa, odeja ali dve, dežnik, svetilka, lopata, sekira, nož, vžigalnik, kabli za vžig, nekaj orodja, duck tape, vezice, 2 spalni vreči, wc papir, 5-8l vode, kantica za gorivo & lijak, heki, karte in ribiška palica. Mislim, da je to to, poleti pa imam zraven še konkreten ribiški ležalnik ter zložljiv žar
grin1.gif

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Dost robe je pa vse zravn rezrene gume.

-gurtne
-prva pomoc
- dva trikotnika
-kluc za gume
-kluc za gume z rocico40cm+ to je nek ob robu
-luc
-kable za vzig
-vlecno vrv
-Zarnce
-dve deke
-Skatlo za soping
-neko orodje je se
-odsevni lajbic je uspredi v polici
-pa mini gasilni nekje uzadi zapet je se
-ene par rokavic
-pozim kekne
To je to

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
150 kg orodja, opreme in zaščitnih sredstev.
Prenosnik, tiskalnik, fotoaparat in daljnogled.
Skoraj vso kramo, ki jo omenja večina.

LP

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Evo seznam moje robe: obvezna oprema, vojaški anorak, pulover, rokavice, kapa, odeja ali dve, dežnik, svetilka, lopata, sekira, nož, vžigalnik, kabli za vžig, nekaj orodja, duck tape, vezice, 2 spalni vreči, wc papir, 5-8l vode, kantica za gorivo & lijak, heki, karte in ribiška palica. Mislim, da je to to, poleti pa imam zraven še konkreten ribiški ležalnik ter zložljiv žar
grin1.gif

A na tole si tudi naročen?
grin1.gif

A sploh smem vprašati čemu duck tape in vezice?

Se pa drugače strinjam, da kakšna odeja, nož, anorak in dodatna obutev sploh ni neumno. Mam tudi jaz običajno v avtu.
wink-1.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.574
2.624
113
še v SLO - ampak komaj
Sredi poletja sicer ne, če si pa pozimi dosti na poti oziroma se poti ne moreš izogniti, je fajn da imaš zraven. Še posebej, če se dosti mimo Postojne voziš.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
prvo pomoč
trikotnik
rezervne žarnice
verige
vozniško in prometno
gurtne
lopato (malo zložljivo)
komplet orodja (ključi, gedore, kladivo, izvijači, spajkalnik.......)
kabli za vžig
dežni plašæ
1/2 litra medice
plastilni kozarci
omelo (majhno)
wc papir
odpirač flaš
papir in svinčnik
kondome
zdravstveno izkaznico
evropsko poročilo...

pa še kaj bi se našlo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
grin1.gif

A na tole si tudi naročen?
grin1.gif

A sploh smem vprašati čemu duck tape in vezice?

Se pa drugače strinjam, da kakšna odeja, nož, anorak in dodatna obutev sploh ni neumno. Mam tudi jaz običajno v avtu.
wink-1.gif

Hehe, ne, nisem naročen na tisto
grin1.gif

Kar se pa duck tape-a pa vezic tiče pa je dejansko krajši seznam stvari, kjer ti to ne pride prav kot pa seznam stvari, ki jih lahko na hitro popraviš/izboljšaš s tem. Vsesplošno uporabne zadeve pač, ne samo pri avtu
smile-1.gif

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.220
3.633
113
Od v tej temi naštetih stvari jih imam v svojem avtu kakšno četrtino.
In od vseh mi je ravno duct tape že dvakrat prišel prav - manjši trk, ko odbijač pade stran, sicer hladilnik luči delajo - in ga z dust tapom zalepiš, da prideš do doma ali mehanika - ja vem itak imate vsi asistemco in v takem primeru kličete vleko.
Drugi primer: ravno pozimi se pokvari dvig stakla v zadnjih vratih in steklo "pade dol" - rešitev za prvo silo, spet duct tape.
cheer.gif

2357211-duct-tape.jpg

Priponke

• 2357211-duct-tape.jpg
    2357211-duct-tape.jpg
    22,1 KB · Ogledi: 201