Shipman, hvala za dobro mnenje o zasavcih. Naj povem še drugo plat teh zgodb o prodajanju in kupovanju avtomobilov. Ko sem prodajal svojo laguno staro 8 let realno prevoženih 77.000 km, bil sem prvi lastnik, bila odlična ohranjana, garažirana, nekarambolirana...(res skoraj neverjetno), le servisirana ni bila na uradnem servisu, saj imam kolega, ki tam dela, tako da mi je naredil vse isto, kot bi v službi le, da ni bilo žiga v knjigi. Potem pa mi hodijo razni "poznavalci" in me prepričujejo, da je števec prevrten, da je volan preveč obrabljen za toliko km in tako naprej. Najprej sem se še nekaj časa pregovarjal, potem pa sem pri vsakem nerazumnem poskusu zbijanja cene takoj odšel. Na koncu sem jo prodal dosti boljše, kot bi dobil, če bi dal staro za novo. To sem se spomnil sedaj, ko se zopet približuje čas, ko bom počasi zamenjal avto. Star je 6 let, kupil sem testnega, prevoženih ima 70.000... , in me je že sedaj slabo, ko se bo zgodba zopet ponovila. Rad pa bi vseeno dobil kakšnega tisočaka ali dva več kot v avtohiši.
To ni oglas, avto ne bom menjal pred jesenjo, rad bi samo povedal, da niso vsi prodajalci preprodajalci, imam pa občutek(vsaj pri meni), da so bili preprodajalci vsi, ki so hoteli kupiti avto.
Pa brez zamere.