Kaj storiti?

belle

Zelenc'
18. maj 2010
2
0
1
Pa je prišel čas ko tudi jaz potrebujem pomoč alter-ja. S punco sva skupaj že kar nekaj časa (3 leta). Pred časom sem na njeni mizi opazil račun za telefon, ker me je radovednost premagala sem pogledal če opazim kaj nenavadnega. Kar sem videl me je popolnoma šokiralo, polno večernih poslanih sms-jev na številko nekega znanca katerega poznam tudi jaz.

Sedaj pa vaš del. Je možno da bi moja punca katero imam rad, katera mi vztrajno zatrjuje in govori da me ima rada.... Sploh nočem pomisliti kako gre naprej ker mi gre na bruhanje.

Sem jaz nek čuden osebek, ki si glavo potiska v pesek in si govori da se to ne dogaja njemu? Glede na dejstva katera ste prebrali mi povejte kaj mislite.

Kaj storiti? Jo direktno vprašati? Se prepričati za kaj gre (kako?)

Mogoče je vse skupaj napisano malo zmedeno, vendar mi je zadnje čase jasnih vedno manj stvari.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Kaj pa če ma "znanec" podoben problem kot ti pa se ji je usedu na njeno ramo
grin1.gif

Sj veš kako gre un komad....malo, malo, pomalo....upsss pa ga bo mel notr
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Garant te vara, če ne že fizično, v mislih pa sigurno! Obtoži jo in ji povej da vse veš in boš videl kako bo ragirala. Zafarbala bo in zmedeno nakladala v tri dni... Če si dedec, jo boš poteral in šel naprej, če si pa pussy, boš pa počepnil, verjel njenim lažem in živel z bolečino naprej. Dokler te ne bo ona skenslala, ko bo za to pripravljena. Anyway, moje mnenje je da je tukaj konec!!!

A man's got to do, what a man's got to do

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Tukaj zaudarja po bikovih iztrebkih. Tudi če ima naročen razčlenjen račun, mora operater po novem zakriti zadnje tri cifre telefonske številke (varovanje osebnih podatkov). Kako torej veš na katero številko pošilja sms-e?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Če oba poznata to osebo, verjetno ni veliko takih, ki bi imeli enake prvih 6 cifer... razen če ni gasilec, ki imajo 368...
smile-1.gif

Ja nič, jaz bi vprašal. Sicer pa, če je posredi že drug človek, se ne splača trudit in tekmovat...če je sama začela potiho z njim komunicirat in to malo preveč, je tebi brez tvoje vednosti pokazala nespoštovanje. In če te človek ne spoštuje, nima nekega smisla.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Mnja, lahko je indic, ne bi pa jaz kar delal zaključkov, tako kot avtor teme. Konec koncev ima lahko kakšna njena kolegica številko, ki ima prvih 6 cifer enakih.

Policaji bi rekli, da obstajajo razlogi za sum, tako, da bi bilo potrebno nadaljnje zbiranje obvestil
smile-1.gif
Saj lahko dokaj enostavno preveri zadevo - povabi znanca na informativni pogovor (beri: pivo) in hitro vidi, če je kaj na stvari.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Jst pa mislm da ma ona tebe počas poln kufr in ti je z izpiskom hotla dt vedt da sms-a z njim
in da si počas omislš drugo
wink-1.gif

Jst kolega že 3 leta sms-am pa moja še nkol ni najdla izpiska ne sms-a in zato
KER JST TEGA NISM HOTU!!!

Bi pa zihr sedu za mizo pa jo direkt vprašu pa nobenga (če, nism, ne vem..) pa take

No, upam da se motm ampak vedi da imajo vedno dobr izgovor prštiman samo po rahlem razmisleku

LP,S

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Mogoče pa ti pripravlja surprise rojstno dnevno zabavo pa se je obrnla na znanca. Vprašanje je kdo ma prej R.D. ti al tamal čez 5 mesecev
smile-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ko se bo šla tuširat, poglej njena sporočila pa boš vedel. Če ti je nastavila račun, ti bo še GSM in sporočila v njem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik belle pravi:
. Kar sem videl me je popolnoma šokiralo, polno večernih poslanih sms-jev na številko nekega znanca

Se pravi da ona na skrivaj pošilja smsje medtem ko vi2 gledata TV in ti spiš z odprtimi usti zravn ?
smile-1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
ksz

Kar kol naredi si najebu v vsakem primeru.
Ce ji poves da si odpru, si najebu ker ti bo vrgla naprej zaupanje ipd ce pa ne poves nic pa ce te ze ni te pa se bo prevarala.

Moj nasvet. Stisn picki samar, bo ze vedla zakaj ga je dubla
smile-1.gif

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Se bojim da bo tako nekak
frown-1.gif

včasih je moški vesel ko se kake kure znebi
cheer.gif

Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
ksz

Kar kol naredi si najebu v vsakem primeru.
Ce ji poves da si odpru, si najebu ker ti bo vrgla naprej zaupanje ipd ce pa ne poves nic pa ce te ze ni te pa se bo prevarala.

Moj nasvet. Stisn picki samar, bo ze vedla zakaj ga je dubla
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tudi ce ne posilja ravno tipu, mora vseeno biti pretežno do fejst fukjena da posilja ne vem kolk sporočil ponoč, kamorkoli. Teraj čudakinjo v 3pm in uzivaj samsko zivljenje.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Kar sem videl me je popolnoma šokiralo, polno večernih poslanih sms-jev na številko nekega znanca katerega poznam tudi jaz.

tole mi nekak ne gre skupej....
frown-1.gif

ti nam nakladaš
evil.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
zakaj vsi obsojate takše???...
bonk.gif

ma neeee, I love them...več jih je, več je dela za nas tapridne....
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
nič ne obsojam
saj ga razumem. fant je mlad in neizkušen
evil.gif

bo že s časom pogruntal
sicer pa, če je kuža tvoj bo tvoj ostal , če pa ne pa drugega nabaviš. druge ni, razen onega s štrikom pa pručko
evil.gif