Pa je prišel čas ko tudi jaz potrebujem pomoč alter-ja. S punco sva skupaj že kar nekaj časa (3 leta). Pred časom sem na njeni mizi opazil račun za telefon, ker me je radovednost premagala sem pogledal če opazim kaj nenavadnega. Kar sem videl me je popolnoma šokiralo, polno večernih poslanih sms-jev na številko nekega znanca katerega poznam tudi jaz.
Sedaj pa vaš del. Je možno da bi moja punca katero imam rad, katera mi vztrajno zatrjuje in govori da me ima rada.... Sploh nočem pomisliti kako gre naprej ker mi gre na bruhanje.
Sem jaz nek čuden osebek, ki si glavo potiska v pesek in si govori da se to ne dogaja njemu? Glede na dejstva katera ste prebrali mi povejte kaj mislite.
Kaj storiti? Jo direktno vprašati? Se prepričati za kaj gre (kako?)
Mogoče je vse skupaj napisano malo zmedeno, vendar mi je zadnje čase jasnih vedno manj stvari.
Sedaj pa vaš del. Je možno da bi moja punca katero imam rad, katera mi vztrajno zatrjuje in govori da me ima rada.... Sploh nočem pomisliti kako gre naprej ker mi gre na bruhanje.
Sem jaz nek čuden osebek, ki si glavo potiska v pesek in si govori da se to ne dogaja njemu? Glede na dejstva katera ste prebrali mi povejte kaj mislite.
Kaj storiti? Jo direktno vprašati? Se prepričati za kaj gre (kako?)
Mogoče je vse skupaj napisano malo zmedeno, vendar mi je zadnje čase jasnih vedno manj stvari.