Kaj storiti?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
zakaj vsi obsojate takše???...
bonk.gif

ma neeee, I love them...več jih je, več je dela za nas tapridne....
evil.gif

a ena ti ni dost
shocked-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik belle pravi:
Je možno da bi moja punca katero imam rad, katera mi vztrajno zatrjuje in govori da me ima rada....

bigstockphoto_Check_Yes_431128.jpg

Predvidevam, da ne živita skupaj, ker drugače bi opazil nočno SMS-anje. Poglej ji mobitel. Če ima pobrisane vse SMS-e, ki so bili poslani ob čudnih urah, te definitivno vara.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Najbolj diskretno in elegantno ti je tako kot ti je nekdo predlagal, ko bo pod tušem, ali pozabila doma telefon ali... greš in prečekiraš vsebino SMSov in v kolikor opaziš kaj sumljivega v napad oz. jo kar odjebeš.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Pač poglej v telefon in to je to, čeprav to ni prav in lepo.

Prav bi bilo da jo vprašaš, morda pa ti nima kaj skrivat, glede na to da je bil izpisek na mizi. Lahko pa ti ga je nastavila ker se te hoče losat
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Pač poglej v telefon in to je to, čeprav to ni prav in lepo.

Je prav, če je utemeljen sum. Tako kot je ljubosumje pravilno, če je utemeljen sum. Zabrezveze gledat GSM ali biti ljubosumen pa je bolano.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Poskrbi, da se boste enkrat vsi trije (ti, ona in izpisek) znašli istočasno v sobi. Takrat vzami izpisek čist flegmatično v roke, kao "da vidim kolk kj porabiš na mesec" in potem "slučajno" ugotovi, da večkrat ob večernih urah govori/SMS-a s to številko. Brez popizditisa vprašaj, kdo je to in kakšne debate mata.
Ni nujno, da je zdj takoj godna za odstrel, lahko da jo tip pecari, njej pa paše samo ta ekstra pozornost, zamenjala te pa v resnici ne bi. Čeprav... mene bi že to prekleto motilo
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja verjetno ji paše samo "pozornost", potem ji bo pasalo da jo bo samo "prijel" za fračo, potem ji bo že pasalo samo da ga bo mela med nogicami itd...

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Inštaliraj ftp bt na telefonček.Verjetn maš javo gor,ter BT?Dekliču vklopi bt,ter spari napravi.Če maš srečo boš lahko bral vse njene smsje,zgodovino klicev,itd.Sproti in na svojem telefonu!Preverjeno deluje v navezi N95-motorola V3.
grims-1.gif

Drugič ji samo začasno vklopiš bt,toliko da ščekiraš kje ti ga bejbi rola.
10.gif

Link do programčka

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Povej ji, kaj te najeda in dela ljubosumnega. Priznaj, da ti je to problem in da si nekaj domišljaš na osnovi izpiska. Mogoče imaš prav, mogoče pa ne. Vprašaj... Če te bo njen odgovor zadovoljil, boš vesel in rešen. Če pa bo odgovor načeloma OK, ti mu pa ne boš verjel, pa nisi ti zanjo, ker ji ne zaupaš. Če ji sedaj ne zaupaš, ji boš v prihodnje čedalje manj in tu ni nekega čudeža. Z leti vsi postajamo samo bolj čudni in problematični, ne pa biseri.
Ostale variante pa so ti že napisali.

belle

Zelenc'
18. maj 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Kaj si potem nardil? Alter ima rad nadaljevanja.
grin1.gif

nič (še)

Ne živiva skupaj niti nisem nikjer napisal da piše esmse ko sva skupaj. Na njenem telefonu pa ni nobenih sporočil (razen mojih seveda
rolleyes-1.gif
).

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
En ji gnjavi, ona hoče bit prijazna in mu odpisuje, pred tabo to skriva, da ne bi popenil....če je to, je ok, če pa ni....pa bo tudi ok. vsaj zate.