Kaj pa te jete vi iz bloka? Če greš s pecilkom v trgovino po paradajz iz Španije, glih nisi veliko naredil.
Jaz imam 3m do paradajza, krompira, solate in 2km do domačega pujsa. Grem z avtom po njega.
To malo faušija gre vun iz tebe?
Mah, vidim, da ste vsi preveč občutljivi in vse osebno dojemate. Ne, nič nisem fovš in ne, ne podim vas iz hiš v mesta. Samo probam malo bolj širše gledati na zadevo katero je Hanzi začel. Ukinitev samo zrezkov iz Argentine in eksotičnih potovanj pač ne bo prineslo spremembe o katerih je on govoril. Ampak pri tem ni nihče v luft skočil, ker vi pač ne jeste argentinskih zrezkov na dopust greste pa najdalje do Poreča in s tem mislite, da ste dovolj naredili. Jah ni tako. Ste pač na nivoju kar je Fonzl omenil, ukinili ste plastčne slamice in mislite, da ste heroji, ki so rešili svet. Odreči bi sem morali praktično vsemu udobju in materializmu ter svobodi, če bi res želeli kaj spremeniti. Ne samo vi na vaseh, tudi mi v mestih. To bo pa težko izvedljivo.
Lahko razumete ali ste pač zagovedana tesla, ki mislite, da boste samo brez slamic ali pa brez eksotičnega potovanja rešili svet?
Nazadnje urejeno: