Kaj me čaka?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nisem si mislil, da bom kdaj tako temo odprl, ampak po parih letih sem ostal nepričakovano sam, pa ne vem kako hudiča se tega lotit, ker bi se moral že v parih dneh pobrat, drugače bo šlo lahko veliko stvari v maloro...Sem pa podrt do podna.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Pokliči prijatelje, naj ti delajo družbo in naj ti bojo v podporo. Zdajle verjetno ni najboljši trenutek, da bi bil sam.
roza.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nope...sam ne morem bit...Pred prijatelji pa nočem bit tak...

Pa najhujš šele pride.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Pokliči taboljšega frenda. Če je pravi frend, te bo razumel in ti bo v podporo. Pa nič naj ti ne bo nerodno pred njim(i), tudi oni so sigurno nekoč tole preživljali. Skratka, tudi čustev se ne boj pokazati, ker boš toliko težje vse prebolel, čez boš vse skupaj tiščal navznoter.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zdej je treba nekak močn bit...Ker ravn je začel vse v življenju štimat in tega ne smem zajebat. Pa hvala za lepe besede, mal je pa pomagal.

P.S.: če kolege pokličem bom mogu pit, pa še ne vem če lahko ker mam jutr eno ovbeznost...čeprov bi tko pasal...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Taboljšega frenda povabi k sebi in mu razloži situacijo. Verjetno bo tudi razumel, če mu boš razložil, da ne želiš piti in da bi rad o tem trezen razmislil.

Opcija je tudi, da se vržeš v kakšen šport (tek, bicikel) ali glasbo, skratka, da se ne pustiš da bi se smilil sam sebi.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hm, če se ne bom smilil sam sebi potem bom to v sebi držal, to pa tudi ni najbolje, kajne?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Malo nerodno sem se izrazil. To moraš dati iz sebe, v želji, da bi to prebrodil. In lažje je težave prebroditi v družbi tistih, ki te imajo radi, kot da bi moral iti čez to sam. Ne zapiraj se vase in ne "tenstaj" teh občutkov navznoter, ker se bo bolečina samo stopnjevala (to sem mislil pod smiljenje samemu sebi). Če boš čutil potrebo, kriči, preklinjaj, nori, skratka, daj jezo, žalost, nemoč ven iz sebe, seveda na sebi primeren način. Tako, kot čutiš, da ti bo pomagalo.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Lej, vsi smo dali to skoz, nekateri samo enkrat, nekateri večkrat, večina žensk vsakič....
Recepta kako prebodet ni, ni pa zastonj rek, "čas celi rane". Lahko ti svetujem, da ne tuhtat na njo nič(vem, da je težko) in najdi si nek hobi, ali pa pojdi na fitnes, kjer si lahko streseš vso negativne misli, energijo!!
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Imam jaz hobi kjer lahko vse odlopim, glasbo, ampak sem za jutri en koncert že odpovedal, ker tak pa ne morem pred ljudi. Zdaj imam čas nekam it, mogoče bi mi to pomagalo, jutri zjutraj štartam pa pridem v ponedeljek ali pa torek nazaj. A je to dobra ideja?

Sem dal tudi sam že to skozi, ampak ne takole...Planiral skupno življenje, otroka, potem pa bum. Niti se mi ne da še enkrat skozi to...

Če bi vsaj nekaj takega naredila, da bi bil lahko jezen na njo...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Tudi odhod nekam je opcija. Da spremeniš okolje, da si lažje zbistriš misli. Prav nič narobe ne bi bilo, če bi s seboj koga vzel, da bi ga/jo imel za pogovor.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sem že poslal sms kolegu in bo poiskal, on je izkušen v teh stvareh (potovanja).

Čudi me, da se še dobro držim, ampak vem kaj me čaka. Če bi se dalo, jutri zjutraj takoj grem, varianta je anglija k eni kolegici...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Lepo je imet kolege, ki te razumejo. Vsekakor boljše, kot če bi moral iti čez to sam.

Imam par kolegov, ki se na čase izkažejo kot prijatelji, če bi me vprašal koga naj pokličem, da mi bo lažje, pa vem - njenga brata
smile-1.gif
Nimam kolegov, ki bi to res doživljali z mano, razen moj brat.

Citat:
.....pa bodi malo večji optimist, pesimizem človeka potlači!

Delam na tem, včasih sem sicer rad kar za brezveze potlačen (rokerska duša), ampak se tolažim z drugimi stvarmi. Bom že prebolel, nekako bom, jebemumater da ne bom zaradi ene punce razpadel.

B81

22. jul 2007
37.020
10.542
113
Že kar vnaprej govoriš, kaj te čaka....morda pa sploh ne bo take sile, morda boš komaj zdaj videl, da je sploh nisi mel tako rad, kot si zdaj misliš.
Bo0lj neumno se človek počuti, ko je naenkrat sam....kamorkoli gre, je sam...zato pa s kolegi ven za vikend...v petek in v soboto...
Ko gre človek ven, prejme veliko informacij in možgani se zamotijo. To pa je glavni cilj...pa doma spravi vse spomine vstran...pa če pokliče, ji povej, naj ne kliče več. Če spet pokliče, ji povej, da boš oba spretepo. Pol bo mir.

Zdaj pa samo ven, čimveč...in čisto vsi ti bojo enako rekli, tako da to drži.
Tistih pa, ki bojo rekli, da nabriši sestr/kolegico/mamo/babico, pa ne poslušaj, tisti še ženske meli niso sploh.
Glavo gor pa tiča vun
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
To sem ji povedal, da pač prijatelja naj v meni ne išče...Če je mela drugega pa ne vem, glede na vse bi rekel da ne, vedel pa ne bom nikoli.

Jaz upam, da mi uspe jutri letet u anglijo, pa nej bo kar bo. Mam kolegico gor, k fura en hotel v Liverpoolu.