Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jeb.at ga, takle mamo.
Nisem "mahnjen" na znamke - glej garažoCitat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3
Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No od Arje Vasi pa do Ravn pa imaš še dosti magistralke tako da nebi jaz o celi poti 160 .Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
6,4 je skor nemogoče. ne bom trdil, sam 1500 kil terat 160 po slovenskih ac in 6.4 je pa mal gorenska.
ampak ok.
bmw odpade. je lep, not mi je tema, in je mali
pač po bcju je bilo tolk, še na 0 sem dal preden sma šla s fotrom iz LJ, ker je rekel, da bom imel porabo sigurno vsaj 1l večjo kot on (6.2 je imel on)
kaj pa ti je malega na njemu? prtljažnik al notranjost? ker znotraj imajo več prostora verjetno samo dost večji avti (beri bmw 7, merc S, audi a8,...) če rabiš pa še večji prtlažnik rabiš pa verjetno kombi
Pa tudi po slo Avtocestah je to misija nemogoče.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tolažba? ces jaz pa nisem pozer
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3
Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tolažba? ces jaz pa nisem pozer
zakaj bi ti kdo na semaforju moral gledat tvojega audija?????? dej razlož
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vozi kar ti paše in se pri tem ne oziraj na druge.
Ampak, če imaš sam predsodke do določenih znamk, ne pričakuj od drugih, da bodo brez predsodkov do "tvoje" znamke.