kaj kupiti

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
in to potem velja za vse...
Jaz avta ki je mlajsi od dveh let niti povoham ne....
..razmetavanje denarja za precenjene avte.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jeb.at ga, takle mamo.
write.gif

Takle mate ja, tisti ki ste favš pa nimate ali ipak bi radi imeli ne?
aplauz.gif

Lp

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3

Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
smirk-1.gif
Nisem "mahnjen" na znamke - glej garažo
wink-1.gif
, ampak Audi in BMW res vozijo tudi(!) tisti, ki se radi razkazujejo.

Nevpadljiv ugled - Lexus

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
NigelM imaš prav, dost oz. ogromno je takih ki hočejo izstopat, nekateri pa se pač radi vozimo v avtomobilu v katerem se dobro počutimo, varno peljemo ter nam nudi tudi neke boljše vozne lastnosti. Lexus se superca vendar odkrito povedano ne vem kdo bi mi ga servisiral niti nevem komu ga naj prodam čez 5 let, tako da je treba tudi malo racionalno gledat. Nemca pa vsi vemo da ni težko prodat. Verjemi mi NigelM, me ne dobiš v razne korejske in ostale kište pa ne zaradi prestiža ampak že iz vidika varnosti...

PS:. Eden izmed faktorjev zakaj vozim Audija je tudi servisna mreža in dolgoletne izkušnje. Od nekdaj sem imel VAG-e in ko določen čas voziš eno znamko točno veš kaj so hibe... Tak avtomobil tudi lahko relativno poceni servisiram saj vem kje lahko kaj poiščem... Kar za nekega BMW-ja ali katero koli drugo znamko ne morem rečt.. Torej eno z drugim!

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
6,4 je skor nemogoče. ne bom trdil, sam 1500 kil terat 160 po slovenskih ac in 6.4 je pa mal gorenska.

ampak ok.
bmw odpade. je lep, not mi je tema, in je mali

pač po bcju je bilo tolk, še na 0 sem dal preden sma šla s fotrom iz LJ, ker je rekel, da bom imel porabo sigurno vsaj 1l večjo kot on (6.2 je imel on)

kaj pa ti je malega na njemu? prtljažnik al notranjost? ker znotraj imajo več prostora verjetno samo dost večji avti (beri bmw 7, merc S, audi a8,...) če rabiš pa še večji prtlažnik rabiš pa verjetno kombi
smile-1.gif
No od Arje Vasi pa do Ravn pa imaš še dosti magistralke tako da nebi jaz o celi poti 160 .
Pa tudi po slo Avtocestah je to misija nemogoče.

saj nisem napisal povsod 160... jaz sem napisal po AC tempomat med 160-170, potem je pa še cca 60km magistralke

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3

Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
smirk-1.gif

Trikrako zvezdo mora imet spredaj, pol je pa tanartabuljš
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tolažba? ces jaz pa nisem pozer
smile-1.gif

zakaj bi ti kdo na semaforju moral gledat tvojega audija?????? dej razlož

Ne more razložit saj ne razmišlja preden nekaj ven sune, hudič če je jezik bolj hiter kot pamet kaj? Njegovo razmišljanje se je pač ustavilo tam nekje v 2. letniku srednje šole v kolikor je do tja prišel! Po drugi strani pa sajkek kot sajkek, kdo bi mu pa zameril?
smirk-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Vozi kar ti paše in se pri tem ne oziraj na druge.

Ampak, če imaš sam predsodke do določenih znamk, ne pričakuj od drugih, da bodo brez predsodkov do "tvoje" znamke.

Ne razumeš me, nimam predsodkov iz vidika prestiža temveč iz vidika varnosti in servisiranja. Smo imeli doma Laguno, hvala nikoli več ampak še vedno ko vidim koga na cesti ki se vozi v njej mu zavidam udobje, imel pa nebi več nikol Renaulta v tem segmentu. Samo to... Vozi pa naj vsak kar mu paše! Pač kaj se pogovarjamo ko imajo nekateri čudne teorije kdo vozi kak avtomobil. Torej če si naredim novo vilo sem tudi čefur? Ker jo imam pač na kredit in ker nimam lastniškega stanovanja 50m2? Malo neumna razmišljanja so to... Vsakomur svoje!

Lp