kaj kupiti

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
bmw5 touring pravite da je mali odznotraj? pa slišal sem še drugje da je avdi a6 mali notri?
obstaja kakšni večji karavan sploh? ker zaj mam golfa 4 karavana in grem na nekaj večjega, sem pa za 5 karavana al pa a6.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
R klasa res ni lepa, je pa impozanten na cesti, ima ogromno opreme + veliko prostora.

Ali pa - tole, meni najlepši med kombiji, tak diskreten, sploh v kaki sivi ali črni barvi.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj ti pomaga impozantnost, ko se ti vedno obrne, ko ga vidis v garazi
grin1.gif

trans-sport-range.jpg

Kaj tazga, anede?
smile-1.gif

EDIT: pa se velik krompirja, lopat, skornov pa to lahko prepeljes
evil.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Je
smile-1.gif

Pa zadnjic sem videl Viana, crn, krom pragovi, krom maska, 19" feljuge, bez ledr notri... res lep.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik zino pravi:
bmw5 touring pravite da je mali odznotraj? pa slišal sem še drugje da je avdi a6 mali notri?
obstaja kakšni večji karavan sploh? ker zaj mam golfa 4 karavana in grem na nekaj večjega, sem pa za 5 karavana al pa a6.

ne vem kaj je malo, za prtlažnik sicer ne vem, ker nisem karavana še gledal v prtlažnik, samo sediš not kot gospod, pa prtlažnik 4 vratnega je tud velik

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
6,4 je skor nemogoče. ne bom trdil, sam 1500 kil terat 160 po slovenskih ac in 6.4 je pa mal gorenska.

ampak ok.
bmw odpade. je lep, not mi je tema, in je mali

pač po bcju je bilo tolk, še na 0 sem dal preden sma šla s fotrom iz LJ, ker je rekel, da bom imel porabo sigurno vsaj 1l večjo kot on (6.2 je imel on)

kaj pa ti je malega na njemu? prtljažnik al notranjost? ker znotraj imajo več prostora verjetno samo dost večji avti (beri bmw 7, merc S, audi a8,...) če rabiš pa še večji prtlažnik rabiš pa verjetno kombi
smile-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.276
4.101
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
6,4 je skor nemogoče. ne bom trdil, sam 1500 kil terat 160 po slovenskih ac in 6.4 je pa mal gorenska.

ampak ok.
bmw odpade. je lep, not mi je tema, in je mali

pač po bcju je bilo tolk, še na 0 sem dal preden sma šla s fotrom iz LJ, ker je rekel, da bom imel porabo sigurno vsaj 1l večjo kot on (6.2 je imel on)

kaj pa ti je malega na njemu? prtljažnik al notranjost? ker znotraj imajo več prostora verjetno samo dost večji avti (beri bmw 7, merc S, audi a8,...) če rabiš pa še večji prtlažnik rabiš pa verjetno kombi
smile-1.gif
No od Arje Vasi pa do Ravn pa imaš še dosti magistralke tako da nebi jaz o celi poti 160 .
Pa tudi po slo Avtocestah je to misija nemogoče.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
R je za 6 in potem je brez prtljažnika. podobno velja za multivana. če že kombi, potem mora met tudi prtljažnik pri 3 vrsti sedežev. recimo viano xlang. ka daš 8 folka not, pa v gepek še 4 ali 5 biciklov. naravnost not.

sam to parkirat, vozit dnevno in vozit na dolge fure ni lih največja sreča.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men notri ni hudo prostoren. za moje sedenje je sedež do konca nazaj, zadaj za mano visokorasli ne bo sedel.
karavan ima bogi oprtljažnik. izgleda velik, ko pa odpreš se pa zdi izredno plitek in mali. mogoče videz vara.

največji karavani
mondeo(2 in 3 generacije nazaj, zadnji ne vem), omega, vectra(zadnja generacija), eklasa

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3

Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
smirk-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
audija ima vsak parketar 6ki je folk precej znižal ugled, podobno kot čapski bmw 5 in 3

Kaj pa je tapravi ugledni avtomobil zate? Kia Ceed z 7 leti garancije ter subvencioniran Renault Clio? A sploh obstaja kak Audi in BMW ki ni "čapski"?
smirk-1.gif
Ja, vsak kateri ni star več kot dve leti. No, pa ta zadnje A8 in 7-ke še niso tako poceni, da bi jih vsak lokalni čefur imel. Recimo aktualna petka rabi še kakšno leto (menjava generacije), da bo skoraj še izključno čifo avto, A6-ka pa do menjave generacije, ko bodo cene dovolj padle. Jeb.at ga, takle mamo.
write.gif

Zadnjič sem poslušal v avtotrgovini tipa 25 let, kako povprašuje po sprednjih rokah za staro A6-ko. Prej vse razloži, da so že čisto zmahane, itd. Ko mu je prodajalc pove ceno pa pribije: eh, bo že še za pol leta.
hysterical-1.gif
Sem bil potem hiter in pridem na parking in tip s pičko gleda svojo ''makino''. Ne moreš sfalit, črne šipe, 18-ke ali 19-ke, pa krom antenca, itd....
Važno, da imam ja makinu, če bo razpadla nima veze. Tisto šklopotanje se da preživet.
nahrung002.gif