Kaj je z NEK?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
dobro, jaz zelim, da ne bi blo nc, pac en ventil,
vbistvu nc posebnega

se mi pa zdi, da se drugje v EUju precej bolj zavedajo kaksne posledice lahko prinese jedrsko onesnazenje
in so tudi mediji bolj kriticni, se trudijo, da so/smo vsi obvesceni o taksnih in podobnih tezavah

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ce te povzamem,
po tvoje lahko novinar govori le o vremenu, nam sporoci sportne rezultate in podobne pretekle dogodke

Mogoče je to tvoj pogled na novinarsko delo. Kaj če bi za začetek novinar navedel informacijo, vir, citate, dejstva in pustil bralcem, da si ustvarijo mnenje? Čsto vsaka zgodba se lahko pokrije na ta način. Problem nastane, ko novinar meni, da je sam hudičevo pameten in začne medij zlorabljati za širjenje osebnega mnenja. V tem primeru novinar prevzame vlogo, ki primarno ni njegova. Ne moti me, če novinar komentira svoje delo, torej novinarstvo. Ne more pa mi novinar en dan komentirati prevzema Pivovarne Laško, naslednji dan nuklearke, potem proračuna in za konec še imigracijske politike EU. Žal to prepogosto počno in so kvazi strokovnjaki za vse. V redu, naj piše svoj blog. V mediju pa mu tega ni treba objavljati. Naj raje poišče stručkota na specifičnem področju in objavi njegovo mnenje, s svojim pa naj ne smeti prostora v mediju.
Verjamem pa, da si s komentiranjem dviguje svojo prepoznavnost in pomen persone, ki s tem preseže funkcionalno vlogo zbiralca in kritičnega filtra različnih informacij.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
neki dost časa maš ti, da se cele dneve ukvarjaš s slovenijo in nič z BE.
17758-icon_confused.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Al pa slovenija rabi denar oz ne če ga rabi...seveda ga rabi, če so zadnič v parlamentu razglablali o rebalansu proračuna za leto 2008. To je (pravim mogoče) en dobropotezni marketing. To je taktika oz tehnika prodajanja z sip (specifični interesi ali problemi). Najprej so odkrili kao problem, ga predstavili širši javnosti. Stanje je seveda nezadovoljivo in nesprejemljivo, zato še jim nato moramo ponuditi neko rešitev, kako problem rešit. Nakar jim ponudimo neko rešitev, seveda hitro v paniki to vsi zagrabijo, pa naj stane klko stane. V našem primeru, da bo EU nakazala kaj denarja za nas siromake....+ dobra reklama ..evo voila pa je
smile-1.gif

bol za šalo kot za res, ampak vseeno bi se dalo najt kako vzporednico

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.968
-8.669
113
Spet bodo novinarji zdrkali narod, da smo bili na robu jederske katastrofe in se bo gradnja drugega bloka premaknila za XY let v prihodnost
bonk.gif

Tomaz

Pripravnik
2. sep 2007
197
0
16
Marburg Umgebung
Uuuu, kakšna ljubezen je to na koncu.
Itak, da delajo vsi paniko, ker postaja svet vedno bolj zasičen s paranojiki.
Mogoče pa je to malo reklame, saj je letošnje leto kar zadeva politiko kar bogato( predsedstvo EU, obisk Busha - pa smo baje bili teroristi pred leti zaradi enega maila, volitve, tajkuni, pa še se bi kaj našlo)
smile-1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
če je koga strah naj zapre okna ...:)....dvojni termopan pomaga...

drugače pa vam povem da je več možnosti da vam zraste tretja joška na hrbtu od ameriških metkov, kot pa od počenega ventila.....

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
v ZDA so nenehno obmetavani s 100 in 1 grožnjo...

ustrahovani so vsi, ampak nekateri celo dojamejo da gre za umetni strah
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
teb pa ne potegne dost hitr, kaj ne?

ne KDO ustrahuje...važno da se ustrahuje. Čim bolj bo folk presran, tem lažje se bo odpovedoval SVOJIM svoboščinam in pravicam. Kot primer kako strah in panika pomagata politikom pa je dal ZDA, ki so odličen primer. Ljudje so se odrekli takim pravicam da je adijo pamet!
crazy1.gif