Citat:
Uporabnik skala pravi:
potem te pa tožijo da si jim ugrabil avto in se lahko jebeš...Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Lejte, mu je pač počlo; se nič ne čudim. Stopnja arogantnosti nedeljskih pohodnikov, nabiralcev gozdnih sadežev, nadebudnih kolesarjev (ki se pripeljejo na lokacijo uničevanja narave z BMW X5, tam pa raztovorijo bicikl za 5000€) in podobnih se neverjetna - in se je ne spomnim izpred 20 let.
Posebej prebivalci vasi v okolici Ljubljane smo ogroženi; verjetno je podobno v okolici vseh večjih mest v Sloveniji.
Toleranca gor ali dol - prideš iz službe in najdeš na svojem travniku 5-6 vozil boljših znamk, zaprejo ti dovoz do hiše in se še čudijo, kaj pizdiš...
Razrijejo ti zemljo, mogoče še kaj spečejo (in pustijo smeti za sabo) - ja, kaj pa je narobe s tabo, da se jeziš?
Če hočeš kositi moraš poravnati blatne kolesnice od ljudi, ki ne znajo speljevati.
Resnični dogodek izpred nekaj let (ja, takrat, ko so avti kampirali v predorih zaradi toče):
pride hči domov - pod nadstreškom parkiran mercedes, zraven pa laguna. V garažo sili majstr z BMW-jem. Hči je imela Cilota. Ko je opozorila dotične so jo ladno odj...li. Saj tvoj avto ni nič vreden, lej koliko stane moj... Pazi, na tuji zemlji, 30m od ceste.
K sreči sem kmalu tudi jaz prišel domov in so se nergajoče pobrali češ - kaj se pa jeziš? Res pa je, da sem takrat že šel proti drvarnici po kramp. Odpeljali so se, ko sem se vračal proti avtom z krampom v roki.
Nobeden ni bil iz te okolice - Ljubljančani, očitno...
In priznati moram, da me je v tistem trenutku bolel k...c za morebitne kasnejše odškodninske zahtevke - na prafaktorje bi jim razbil avte...
Pa naj mi kdo tukaj ne pridiga o kaki toleranci in nestrpnosti.
Seveda, po mestih pa znate vsa parkirišča zakoličiti, porampati in zakasirati...
Bože bože...
LPM
zaparkiraš jih pa naj se jebejo
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem že omenil, da bi proti mercedašem pod mojim nadstreškom postopal podobno? Sem.
Sem pa tudi omenil, da je tukaj kar en kup ljudi, ki bi najraje kar sekalo roke in noge pohodnikom in kolesarjem na njihovi parceli, samo preberi nekatere objave v tej temi. Eni bi pa še streljali vsepoprek.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
potem te pa tožijo da si jim ugrabil avto in se lahko jebeš...Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
zaparkiraš jih pa naj se jebejo
zakaj ugrabil? saj pa majo ključe in dostop do avte in vse to. samo pač si ti parkiral na domačem dvorišču tam kot vedno.
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
In kaj imaš ti sploh za tacat na tujem zemljišču ?
Citat:
neobdelovalnih kmetijskih zemljiščih
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Eno je s kolesom med točo pod kozolec; drugo je z dvemi avti siliti pod tvoj nadstrešek za parkiranje (30 m od ceste), s tretjim pa v tvojo garažo (v sestavi hiše, cca 50 m od ceste. Pa odganjati hči lastnika, da pa ona nima kaj za parkirat na svojem, ker je njen avto manj vreden od feltne dotičnih vozil.
Mater ste eni pacijenti.
In ja, če mi kdo teži na mojem se požvižgan na tisto foro, da še tatu ne smeš premlatiti, če ni v silobranu. S kijem po glavi ali pa z krampom po avtu.
Odgovarjal bom kasneje.
Tujega si ne želim, svojega pa ne dam. Sem malo preveč delal za to.
LPM
Ostali se pa tolažite s svojimi mislimi in pravicami - pa se pejte zajeba...t v Rovte, Koreno, ostala malo manj nežna primestna naselja.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Preberi si peti člen.
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO541#
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
parking pred trgovskim centrom ni isto kot dvorišče pred bajto....
eno je za javno rabo eno pa ne
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Preberi si peti člen.
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO541#
Zdj ga pa še razloži osebno ...da vidim kako znaš ta člen prebrat.