Kaj bi vi vzeli za 5-6k ojrov?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.523
1.231
113
ksz

za 6K ojrof bi jaz kupil to Klik
tongue-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
odločno predrago.za isti denar je stilo bomba napram temu.z jtdjem seveda.saj ne da je elantra slab avto sam 5k € ni vredna sploh če pogledaš koliko je bila nova.je pa res da smo navajeni da so bili hyundai napol zastonj pred leti.danes je pesem drugačna

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
A daj no... 5 jurjev za 4 leta staro elantro je preveč? Koliko pa naj bi bila? 2 jurja? Zastonj? Nova je bila osnovna, ko so jih prodajali 2.6M oz. blizu današnjih 11 jurjev. Tale pa je top-k, kar pomeni še kakega jurja več. Saj ni super duper voz, ampak niti lantra ne more bit po 4 letih vredna manj kot 1/3 cene nove. Sploh ker so hyundai na dobrem glasu kot nadvse zanesljivi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Top K... in kaj ima od extra opreme? Nič več, kot 10, 12 let star avto. 2 x airbag za 2005 letnik avta, za 5k€ je preveč optimistično...pa še glavni servis se bliža, tale ga pa nima narejenega...

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Sem malo pogledal na net in je tale Elantra med cenejšimi. Ena avto hiša jo prodaja 2004 za 6000€
confused-1.gif

Je bila pa cena s kovinsko barvo takrat ko sem jo jaz kupoval 3,1M.(13 000€). Glavna razlika od opreme glede GL da ima ABS
redface-1.gif
, ter avtomatsko klimo.
Glede na leta bi jo moral že zamenjat toda zakaj, ko pa dela ravno tako kot prvi dan.
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:
Fantje, kaj pa Peugeot 307 break? Kakšne izkušnje? Meni je avto zelo všeč (sicer sem ženska in avto ocenjujem po zunanjosti), me pa zanimajo kakšne so konkretne izkušnje.

Prvi modeli so se kvarili še bolj kot prve Lagune. Sodelavec je po tem avtu rekel "nikoli več peugeot".

ah spet nekaj na pamet. Pa saj ni Reno!
Mati moja ima prvi model, letnik 2002, dela kot urca še sedaj! Edino, kar je omembe vredno je to, da menjava žarnice na dva meseca.

A ti dam od kolega telefon pa ga boš sam vprašal?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Megane karavan kot ga ima ChaoRen je tud poceni za to kar nudi,me je pa izredno motilo visoko sedenje,tako da sem bil z glavo skoraj v stropu.

Se strinjam. Imam 180 cm, pa sem imel tudi problem s tem. Sedež sem dal čisto dol, da je sprejemljivo.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mater, kako bom jaz pol z 189cm noter sedel :D

Drugače pa poznam kar nekaj lastnikov piđoja, pa nobenga zadovoljnega. Ne vem vsi majo neke probleme, tko pravjo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Mater, kako bom jaz pol z 189cm noter sedel :D

Drugače pa poznam kar nekaj lastnikov piđoja, pa nobenga zadovoljnega. Ne vem vsi majo neke probleme, tko pravjo.

ker tut sam opazujem megane, sem se v enega vsedel in s svojimi 195cm se nisem v strop butal, kar imam pri večini avtov težave.
Sedi se res malo drugače, kot sem navajen, sam po mojem bi se tudi na to navadil. Pa steklo se mi je zdelo malce malo, ali pa samo zato, ker sem dost visoko sedel. Je pa pri tem dobro to, ker te tako sonce manj moti in ti ne nažiga v oči:)

ChaoRen, a bi napisal kak stavek ali dva o tvojem meganu, kak si zadovoljen, kaj te moti...
cheer.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.813
113
40
MB
ksz .. recimo da je mondeo ena izmed boljših izbir za ta denar .. tddi je starejši dizl? torej se splača tdcije iskat ... kak so pa kaj 1.8 bencinarji

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Hvala vsem za predloge in komentarje.
Malce bolj sem pregledal situacijo in mi je nekako v oči najbolj padla varjanta Laguna/Megan ali Senic (čeprav so le ti že malce dražji). Baje (po pričevanju nekaterih kolegov, ki imajo vsakodnevno opravka z avtomobili) so v Lagunah tile 1.9 dizli, 120 konjski kar pošteni, tako da gledam kaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2861411&show=1

kaj pravite? Men se zdi za tak denar soliden nakup?

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja isto mi pravijo za te renojeve 1.9tdi 120 konjske. Tiste 105 konjske baje da niso dobre od parih mahankarjev sem pa slišal da so 120konjse ok. Zato pa še tukaj mal sprašujem.
Tile Stiloti so povsem ok, sam [censored] no...tako težko grem mimo zadka, da si res težko pomagam. Vse mi je super, notrajnost mi je lepa, tud kolega je mel stilota 3 vrata in je noter tko kvalitetno narejen, vsaj takrat mi je tako delovalo, pa tudi spredaj mi je povsem ok, ampak ko vidim bok in se z očesom sprehajam proti zadku. Joj joj. Ne vem, nikakor se ga ne morem navadt, si jih bom moral mal še v živo ogledati, če bo kaj bolje :D Pa sej vem, da je neumnost na to gledat, če mi pač samo zadek ne odgovarja, sam pišuka ne morem si pomagat :p

Ej s kje pa si ti iz okolice Lj, ker vidim da si ga lastiš. Tko sprašujem za kakšno pivce pa da en krog zapelješ, da vidim zadevo :D

Nazadnje urejeno:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik predator pravi:
za 5-6k € bi jaz vzel tole , ker vem da z mašino ne bo nobenih težav, kar pa za renoja ne morem trditi.

Malo mi je čudno da je okoli avta še kar sneg
confused-1.gif
Če bi bil tole dober nakup avta verjetno ne bi bilo nikjer več.