Kaj bi vi vzeli za 5-6k ojrov?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Čipan Passat avtomatik z prevrtenimi kilometri... To kar kliče po problemih.
shocked-1.gif

Jaz bi gledal za kakšnim Mondeotom ali pa 156...
zmaga.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Spregledal da je avtomatik
redface-1.gif

Mondeo bi znal biti tudi vredu izbira, so cene precej nizke, glede na to kaj avto ponuja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
156sw ima manj placa, kot 156 limo
smile-1.gif

avto je drugace fantasticen... samo par serijskih hib ima
frown-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jst bi za ta dnarv zel 500 sel! ja sam dobim 20 let starega!
legacy je dober voz sam ma ceno.za ta denar bi dobil 9-10let starega .prav tako tisti ki je nalimal octvaio 2001 letnik za 6k €
bonk.gif

ko se notr vsedeš te vse mine.so boljši avti za ta denar.predvsem pa tudi mlajši.se mi zdi da je stilo trenutno najbolj podcenjen za to kar ponuja

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja tele Megane sem že gledal pa me zanima kako se kaj obnesejo?

Tale Corola mi ne zgleda slabo sam je pod 7€ samo ena....kar pomen da bi mogu tam okol 8k gledat, kar mi je pa že malce veliko. Drugače pa ne zgleda slabo, pa tud Toyote so, koliko vem, na kar dobrem glasu.

Passati se mi zdi da so malce precenjeni vsaj kar sem na hitro gledal..so kar stari za ta denar glede na konkurenco, kaj pa vem.
Octavio pa baje da težko dobiš ohranjeno če gledaš karavan. Al se motim?

Lahko ti ga rentam za kak krog, pa boš videl kako se pelje. Pije mi nekaj več kot 5l, večjih problemov ni. Enkrat sem dal spucat EGR ventil, zamenjal par žarnic, gume, dofilal klimo, to je pa to. Prostora precej, 100 konjčkov je povsem dovolj tudi za AC in klance.

Nazadnje urejeno:
Za moje pojme je še vedno boljši Legacy letnik 2000, kot razna ostala šara letnik 2004.

Oprema je ista, v sami vožnji in udobju pa Legacy verjetno poseka vsa ta evropska jajčka.

Je pa res drag. Sam si ga nisem privoščil ravno zaradi tega. Sem šel na nov avto za 12k, namesto na rabljen(mislim da 2003 l. ) Legacy za 9k.

Samo če kupujem rabljen avto je skoraj vseeno. Na nobenem ne zaslužiš ko ga prodaš.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Stilo MW je najgrši karavan ever. Ko sem sam kupoval, sem tudi gledal za tem, kar ti pišeš. Ampak mi je tako grd, da ga nisem kupil. Torej, če ti izgled ni pomemben, potem je Stilo MW dobra izbira.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Živ.

Vglavnem prosil bi vas za kakšne predloge kaj kupiti. Malce se zanimam za kakega rabljenega karavan ali pa kaj v stilu Berlingota, namreč trenutni Twingo, prostorsko ne bo dolgo zadoščal
cheer.gif
). Gledam nekaj v rangu tam ene 5k € mogoče 6€. Se dobi kaj pametnega za tak denar oz. kako bi se vi odločili?
Hvala.

Moj glas:

http://www.avto.net/_AVTO/results.asp

udobje, udobje....tuki se lahk mal drugi učijo! Pa še JTD motorji jih poganjajo!
aplauz.gif

Luckana

Pripravnik
29. apr 2009
66
0
6
Fantje, kaj pa Peugeot 307 break? Kakšne izkušnje? Meni je avto zelo všeč (sicer sem ženska in avto ocenjujem po zunanjosti), me pa zanimajo kakšne so konkretne izkušnje.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:
Fantje, kaj pa Peugeot 307 break? Kakšne izkušnje? Meni je avto zelo všeč (sicer sem ženska in avto ocenjujem po zunanjosti), me pa zanimajo kakšne so konkretne izkušnje.

Prvi modeli so se kvarili še bolj kot prve Lagune. Sodelavec je po tem avtu rekel "nikoli več peugeot".

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sicer mal offtopic..

Zlahtnik ima 407SW... pred tem je bil Peugeot fan, pri tem avto je postal pa anti-Peugeot fan
grin1.gif

Clarkson pravi.. There are reliable cars and there are french cars
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jaz sem kupil za 6000€ letnik 2001, 130k prevoženih, črn 3-vraten, z veliko opreme in sem bil zelo zadovoljen.
Prodal sem ga, ker sem začel delati daljše relacije in se mi je zdela poraba goriva prevelika. Poraba 2.0 16V motorja s 100KW je bila okoli 8 - 8,5L/100km.
Problemov nisem imel nobenih, le malo olja je pil, pa še to baje zato, ker je bil 5W30.
Skratka jaz sem bil z avtom več kot zadovoljen in mi ga je kar malo žal, da sem ga prodal
frown-1.gif

HDIji baje niso najbolj zanesljivi, 1.6 16V pa pije skoraj enako kot 2.0 16V.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Potem rajši SW, dobiš stekleno streho, ki je res fajn. Svetlobe v avtu veliko, če te moti pa lahko še vedno zatreš. Vožnja ponoči po mestu, z luno obsijanim nebom ti pričara res lepo vzdušje...
grin1.gif

Drugače pa 307, kot francoz. Dokaj lepa udobna vožnja, sedeži super, če so alkantara. Ima pa malo problemčkov z elektriko.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:

Prvi modeli so se kvarili še bolj kot prve Lagune. Sodelavec je po tem avtu rekel "nikoli več peugeot".

ah spet nekaj na pamet. Pa saj ni Reno!
Mati moja ima prvi model, letnik 2002, dela kot urca še sedaj! Edino, kar je omembe vredno je to, da menjava žarnice na dva meseca.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.004
10.754
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:

Moj oče ga ima kakšnih šest let, se mi zdi. Razen, da od začetka ni delala notranja osvetlitev, pa so zato morali nekaj čarati po računalniku. Po tistem ni imel nobenih problemov. Aja, crknil mu je akumulator. Zadevo je rešila menjava. Ostalo le redni servisi.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Enostavno si moras skusit kaksno crickasto kanto ala 308 da ti bo jasno zakaj ti priporocam Corollo verso
smile-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz bi vzel kaj takega Xsara Break

2.Hdi mašina je že dobro preizkušena in poznana, nima nekih hujših serijskih okvar ... Avto ima precej prostoren prtljažnik, pelje se udobno ..doma vozimo prvo generacijo take Xsare, letnik 1999, pa smo zadovoljni z njo ... (Je sicer 1.6i bencin)
Oprema Exclusive je najbolj bogata v zbirki.

Lp