Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja tele Megane sem že gledal pa me zanima kako se kaj obnesejo?
Tale Corola mi ne zgleda slabo sam je pod 7€ samo ena....kar pomen da bi mogu tam okol 8k gledat, kar mi je pa že malce veliko. Drugače pa ne zgleda slabo, pa tud Toyote so, koliko vem, na kar dobrem glasu.
Passati se mi zdi da so malce precenjeni vsaj kar sem na hitro gledal..so kar stari za ta denar glede na konkurenco, kaj pa vem.
Octavio pa baje da težko dobiš ohranjeno če gledaš karavan. Al se motim?
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Živ.
Vglavnem prosil bi vas za kakšne predloge kaj kupiti. Malce se zanimam za kakega rabljenega karavan ali pa kaj v stilu Berlingota, namreč trenutni Twingo, prostorsko ne bo dolgo zadoščal). Gledam nekaj v rangu tam ene 5k € mogoče 6€. Se dobi kaj pametnega za tak denar oz. kako bi se vi odločili?
Hvala.
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:
Fantje, kaj pa Peugeot 307 break? Kakšne izkušnje? Meni je avto zelo všeč (sicer sem ženska in avto ocenjujem po zunanjosti), me pa zanimajo kakšne so konkretne izkušnje.
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Luckana pravi:
Fantje, kaj pa Peugeot 307 break? Kakšne izkušnje? Meni je avto zelo všeč (sicer sem ženska in avto ocenjujem po zunanjosti), me pa zanimajo kakšne so konkretne izkušnje.
Prvi modeli so se kvarili še bolj kot prve Lagune. Sodelavec je po tem avtu rekel "nikoli več peugeot".
Citat:
Uporabnik Luckana pravi: